donio Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Witam. Mam takie zapytania... Jakich programów używacie do robienia stronek... i Gdzie się morzna nauczyć robić jakieś fajne stronki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ezHTML i corel draw 9. sciagnij jakis podrecznik html'a takich jest duzo, albo zakup ksiązkę tych tez nie malo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Taaaa książki :) Tylko wiesz ja bym chciał np. jakąś strone i żeby tam było opis jakieś skriny i pokazane jak zrobić taką stronke.... Bo niechce mi się czytać jakie są komendy ... Bo to jush mniej więcej wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 W Photoshopie robisz layout, tniesz go na kawałki i zapisujesz, automatycznie robi sie index.htm z juz rozmieszczoną grafiką. Puźniej juz Html i PHP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 W Photoshopie robisz layout, tniesz go na kawałki i zapisujesz, automatycznie robi sie index.htm z juz rozmieszczoną grafiką. Puźniej juz Html i PHP :D Dobra instaluje photoshopa i sie pobawie zobacze morze mi sie uda cos w nim wykumac i uda zrobic stronke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 jeszcze fajna jest nowa wersja polskiego darmowego zajączka v2 bd mi sie podoba :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Dreamweaver MX- potężny kombajn do projektowania WWW; graficzy. Oryginał niestety powyżej 2000zł chyba... Ja uczę się www tak, że jak znajdę ciekawą stronkę, to ściągam ją w całości teleportem pro i ładuje do D-MXa i lookam sobie, jak jest zrobiona. Wszystkiego w ten sposób nie wyczaisz, ale dużo...naprawdę dużo. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 W Photoshopie robisz layout, tniesz go na kawałki i zapisujesz, automatycznie robi sie index.htm z juz rozmieszczoną grafiką. Puźniej juz Html i PHP :Dpowiedz mi jak to jest? czyli robisz obrazek strony a photoshop ci robi z tego index ta? bo owszem obrazek strony sie robi najpierw (ja robie w corelu) ale pozniej to trzeba samemu go pociac i zrobic na stronie tabele odpowiednia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayDoS Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Ja do tworzenia kodu uzywam Notatnika... :lol: ale poczatkujacy za wiele w nim nie natworzy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Dreamweaver MX wg mnie najlepszy do www. nauczyłem sie na nim całego htmla. b dobra rzecz, polecam, Kazaa sciagnij a potem crack i masz full wersje oczywiscie to jest łamanie praw wiec nie polecam łamac prawa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja przez 4 lata robienia stron to pokolei : - Pajączek - PSP - GIF Animator - Flash 5 - Adobe GoLive - Adobe Photoshop 7 - no i tam Xitami + MySQL (ewentualnie krasnal) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Albo... Front Page ;-) Ale to już chyba sobie darujmy. Najpierw robisz layouta w Photoshopie, reszte w PHP ja robie w Pomocniku PHP (polecam) i jest już strona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 - notatnik - flash 5 - corel - PhotoShop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 :arrow: ad. 1. soft: - pajaczek - dreamweaver MX - photoshop 6 ad. 2. gdzie: - w domu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 widzieliście kiedyś kod strony generowany przez worda :?: można się ładnie uśmiać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Albo... Front Page ;-) Ale to już chyba sobie darujmy. Najpierw robisz layouta w Photoshopie, reszte w PHP ja robie w Pomocniku PHP (polecam) i jest już strona. Skąd morzna wziąć pomocnika php?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Donio - polecalbym ci najpierw nauczyc sie podstaw htmla i robic najprostsze strony bo rzucanie sie od razu na php, photoshopa, flasha i wogole kosmosy nie jest najlepszym sposobem na nauczenie sie htmla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Wiem, ze w szkole i w większosci ksiązek o html'u urzywają NOTEPAD'a i ja go urzywam i jest cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 EditPlus rządzi - to taki bardziej rozbudowany notatnik z podswietlaniem skladni html, php, perla i innych. ma sporo fajnych bajerkow, ale jest to wciaz notatnik (za to duzy +). co do materialow do nauki - polecam "cwiczenia praktyczne" wydawnictwa helion (prosto opisane, cwiczenia z rozwiazaniami za bardzo niewielkie pieniadze) + manuale z sieci. ogolnie jesli chodzi o html'a to notatniki rzadza, bez znajomosci html'a howno sie zrobi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 "]Donio - polecalbym ci najpierw nauczyc sie podstaw htmla i robic najprostsze strony bo rzucanie sie od razu na php, photoshopa, flasha i wogole kosmosy nie jest najlepszym sposobem na nauczenie sie htmla. :D Nie no aż taki osioł to ja niejestem jush robiłem stronki :) Tylko poprostu chciałbym robić jakieś lepszejsze :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Photoshop 7.0 + Flash MX + Dreamweaver MX, wybuchowa mieszanka :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 "]Donio - polecalbym ci najpierw nauczyc sie podstaw htmla i robic najprostsze strony bo rzucanie sie od razu na php, photoshopa, flasha i wogole kosmosy nie jest najlepszym sposobem na nauczenie sie htmla. :D Nie no aż taki osioł to ja niejestem jush robiłem stronki :) Tylko poprostu chciałbym robić jakieś lepszejsze :) Pozdrawiam Jeżeli robiłeś już w czystym html, to pokłon, ale jeżeli Twoja strona była zrobiona Front Page`m to najpierw podstawy html, a dopiero później zajmij się kosmosem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 EditPlus rządzi - to taki bardziej rozbudowany notatnik z podswietlaniem skladni html, php, perla i innych. ma sporo fajnych bajerkow, ale jest to wciaz notatnik (za to duzy +). co do materialow do nauki - polecam "cwiczenia praktyczne" wydawnictwa helion (prosto opisane, cwiczenia z rozwiazaniami za bardzo niewielkie pieniadze) + manuale z sieci. ogolnie jesli chodzi o html'a to notatniki rzadza, bez znajomosci html'a howno sie zrobi... dokladnie editplus rzadzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 NOTATNIK POWER!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Edytor znaczników HTML (EZ HTML) 1st page Flash MX Niedługo Dreamveaver MX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...