demisen Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Siema, czekam na wyniki matury i mam pytanie. Jak to teraz jest ? Czy to prawda, że muszę się gdzieś rejestrować ONLINE [ tak jak łepki z gimnazjum ?] ? Czy ktoś z was studiuje turystykę w WWA i może polecić jakąś uczelnie ? [ tylko bez przesady z $ :P ]. Jakiej szkoły unikać i dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...3&hl=studia temat do zamknięcia imo :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Polecam awf (bielany) dzienne jak chcesz miec cos znaczacy papierek. :] Jak chcesz cos na zasadzie place - zadam to polecam almamer (wola) (wyzsza szkola ekonomiczna, kierunkow jest kilka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Czesc. Ja studiowałem turystykę w WSE Almamer. Obecnie zrobiłem licencjata i zastanawiam sie co dalej. Jezeli chodzi o tą uczelnię to praktycznie nie musiałem przez 3 lata się uczyc , w ciągu roku wogóle do szkoły nie chodziłem . Nie jest to wymagająca uczelnia ani wymagający kierunek, tak jak ATH napisał płacisz i to juz praktycznie wystarczy. zbyt wiele się nie nauczyłem w tej szkole. Ogólnie to odradzam ci turystykę . Pełno osób to teraz konczy a rynek pracy nie oferuje zbyt wielu perpektyw dla absolwentów. Jak dla mnie zupełnie nie perspektywistyczny kierunek , a oferty pracy to praca b.kiepsko płatna jak na Warszawę. Pzdr. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 a ja idę do WSHGiT ;) tutaj ich stronka http://www.wshgit.waw.pl/ mozesz poczytac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Czesc. Ja studiowałem turystykę w WSE Almamer. Obecnie zrobiłem licencjata i zastanawiam sie co dalej. Jezeli chodzi o tą uczelnię to praktycznie nie musiałem przez 3 lata się uczyc , w ciągu roku wogóle do szkoły nie chodziłem . Nie jest to wymagająca uczelnia ani wymagający kierunek, tak jak ATH napisał płacisz i to juz praktycznie wystarczy. zbyt wiele się nie nauczyłem w tej szkole. Ogólnie to odradzam ci turystykę . Pełno osób to teraz konczy a rynek pracy nie oferuje zbyt wielu perpektyw dla absolwentów. Jak dla mnie zupełnie nie perspektywistyczny kierunek , a oferty pracy to praca b.kiepsko płatna jak na Warszawę. Pzdr. A co smieszne: ALMAMER Wyższa Szkoła Ekonomiczna znalazła się na 5 miejscu w kategorii „Niepaństwowe wyższe szkoły biznesu i zarządzania” oraz również na 5 miejscu w kategorii „Turystyka i rekreacja” w opublikowanym przez „Wprost” Rankingu Szkół Wyższych 2007. ALMAMER poprawiła swój ubiegłoroczny wynik z rankingu „Wprost” (miejsce 6) i wyprzedziła kilkadziesiąt innych uczelni niepaństwowych z całej Polski. Ja tam poszedlem z jednego wzgledu - na licencjacie mialem program nauczania i wykladowcow z AWF'u i dzieki temu przepisali mi ~60% przedmiotow na pierwszym roku. :lol2: A co do rynku - robisz instruktora na to co Cie interesuje i sobie zyjesz. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...