RaaDeeK Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 zastanawiam sie nad takimi pozycjami: -SL-8781 Medusa Stereo Jack 50zl -SL-8741 Ares² Headset 40zl -I-BOX HP9600MV 30zl -A4tech HS-50 30 zl ktore najlepsze do gry w cs? Jak zakladam moje stare to bolą mnie uszy bo są za male ;/ Dlatego szukam duzych i wygodnych. Zalezy mi tez na dobrym mikrofonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) Pasmo przenoszenia we wszystkich jest jednakowo chu..owe. Mikrofony zapewne tez prawie takie same. A co będzie wygodniejsze to ze zdjęcia trudno powiedzieć. Ale te medusy wyglądają jakby miały największe nauszniki co jest imho, reszta ma za małe, wiec uszy będą bolały. Lepiej kupic juz jakies firmowe słuchawki w cenie do 50 zł lub troche wiecej, ktore beda wygodniejsze, a mikrofon dokupić oddzielnie. http://www.allegro.pl/item202581361_philip...ancja_nowe.html Edytowane 16 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 oddzielnie stojacy mikrofon.... NIGDY W ZYCIU. Musza byc sluchawki z mikrogonem. W poniedzialek pojade do qmpla ktory ma medusy 5.1 i zobacze jak wygladaja i jak sie spisuja (wygladaja tak samo jak te za 50 zł, tylko ze tamte maja chyba 6 glosnikow, mikrofon tez taki sam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Nie wolnostojący mikrofon, tylko przypinany do kabla słuchawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 jeszcze gorszy.... jak widze jak ludzie gadaja przez takie w zestawach sluchawkowych.... trzymają je.... rownie dobrze moga trzymac komorki przy glowach. taki mikrofon to najwiekszy shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Chodzi mi o coś takiego > http://allegro.pl/item205565627__zalman_zm...kowy_gw_fv.html I sprawuje się świetnie - kumpel ma i działa to zdecydowanie lepiej niż nie jeden mikrofon z tanich słuchawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mam słuchawki z micro na kablu i mowie Ci , ze to mega shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 ale TEGO mikrofonu nie mieliście, więc z jakiej racji go krytykujecie? to tak jakbyście krytykowali wszystkie słuchawki douszne bo mieliście tylko takie za 3zł z allegro i brzydko grały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Miałem słuchaweczki z mikrofonem za ~30zł, potem Icematy syberia i teraz wolnostojący mikrofon logitecha na usb i ten ostatni jest zdecydowanie najlepszy, do ok 1m super zbiera dźwięki gdzie inne mikrofony przy ok 20cm już miały problemy... z deleka też dobrze zbiera ale pojawia się pogłos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ten zalman jest naprawdę godny polecenia, ja go używam do skype'a jak muszę pogadać prywatnie to sennheisery od mp3 i ten mikrofonik i gitara, w cs tez sprawdza się bardzo dobrze, nikt nie narzeka na to jak mnie słychać. do tego te philipsy i będzie dużo lepiej niż takie gotowce słabej jakości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Jestem aktualnie w posiadaniu SL-8781 Medusa Stereo Jack i złego słowa o nich powiedzieć nie mogę. Idealnie sprawują się podczas grania, słuchania muzyki a nawet oglądania filmów... więcej o nich napisałem w tym temacie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=189254&st=960 - post #975 Gorąco polecam ich zakup. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...