kowson Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 witam!!! od pewnego czasu moja dukarka, a mianowicie chyba glowica nie chce drukowac!!tzn.gdy naciskam na kompie przycisk,,DRUKUJ,,to kartka w drukarce idzie do momentu kiedy ma byc pisany tekst i w tym momencie sie calkowicie zatrzymuje!!!z glowicy wogole nie chce isc atrament!!!co moze byc tego przyczyna???a atrament i kolrowy i czarny jest pelny!!!czy to jest p[rzez drukarke???czy byc moze przez glowice??? POMOZCZIE!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 W opcjach drukarki (panel sterowania) masz cos takiego jak diagnostyka - jest tam sporo opcji do konserwacji drukarki. Od tego zacznij. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowson Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 cze!! juz to robilem i nic!!!krtka idzie do momentu kiedy ma byc pisany tekst i w tym momencie sie zatrymuje glowica i STOP!!!!nie wiem co moze byc tego przyczyna!!!chyba jest to problem z glowica!!tak mis ei zdaje!! pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 A jaki wtedy błąd wyskakuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowson Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 wlasnie na kompie dalej wyswietla sie ,,DRUKUJE,,a kartka wogole stoji w miejscu!!;/;/ aha i jueszcze jedno!!czasami na kompie w czasie gdy drukarka nie drukuje wyswietla mi sie ,,NIE ZAINSTALOWANO ODPOWIEDNIEJ GLOWICY DRUKUJACEJ,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...