marco Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Skompresujcie tylko te wykresy bo ktoś o słabym łączu będzie 15min czekał zanim mu sie wykres załaduje (jeden wykres ~800KB) Pracujemy nad tym. Jest to jakiś żenujący błąd biblioteki graficznej z której korzystamy która generuje zupełnie bezsensownie duże PNG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 1)szczerze powiem ze ten test jest grubymi nicmi szyty. Jak to mozliwe ze pamieci (Mushkin XP2-8500) ktore mialy jeszcze 2 portale (ten sam komplet zeby bylo smieszniej) akurat u tego redaktora nie zrobily standardowych nawet timingow przy domyslnym napieciu, a u innych krecily sie bardzo podobnie i dzialaly bezproblemowo. Czyzby najnizsze timinigi (nizsze niz OCZ Reaper) stanowily za duza konkurencje dla drozszych i gorszych modulow OCZ ? Jakim cudem pamieci Mushkin XP2-8500 zrobily 1040 przy 5-5-5-15 przy napieciu 2.5V, one sa domyslnie 1066 2.2-2.4V 5-5-4-12 Ogarnal mnie pusty smiech :D 2) co to za test gdzie robi sie porownanie temperatury pamieci z chlodzeniem wodnym do pamieci bez chlodzenia wodnego, piekna forma reklamy i faworyzowania jednego produdcenta 3) nie spodziewalem sie innych wynikow testu Faworyzowanie OCZ az bije po OCZach ! prosze sie nie sugerowac moja wypowiedzia, to moje subiektywne odczucie NIe no jak bym się jakiś wypaczeń nie doszukiwał ... choć ewidentnie coś poszło nie za bardzo z tymi Muchami Tescik fajny - no i pracochłonny co by tu nie mówić ... gratki za samozaparcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ocenę czy pamięci na takich ustawieniach pracują na pewno poprawnie ustalaliśmy przy pomocy kilku programów: 5 godzin testu pamięci SP2004, S&M, Superpi32M oraz godzinę Memtestu Jeżeli to jest prawda ,a nie mam powodów nie wierzyć ,to ile czasu zajęły szefowi wszystkie testy?Art fajny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Każdy "reviewer" testujący memki w ten sposób robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Dobry test, oby wiecej takich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ocenę czy pamięci na takich ustawieniach pracują na pewno poprawnie ustalaliśmy przy pomocy kilku programów: 5 godzin testu pamięci SP2004, S&M, Superpi32M oraz godzinę Memtestu Jeżeli to jest prawda ,a nie mam powodów nie wierzyć ,to ile czasu zajęły szefowi wszystkie testy?Art fajny :wink: Policz sobie :] a tak naprawde to o wiele dluzej, bo prywatnie kazdy zestaw pozniej testowalem w innych ustawieniach i sporo czasu na to szlo, oczywiscie jak sprzet sie testowal to na innej platformie moglem wykonywac inne czynnosci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...