VeNi Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam. Mam następujący problem. Kupiłem niedawno - w styczniu - nowa grafikę, radeona x550. Karta nie była ani razu kręcona. Pewnego razu jak siedziałem spokojnie przeglądając internet karta wyrzuciła artefaktami po całym ekranie po czy komputer się zaciął. Potem po resecie monitor już w ogóle się nie włączał. Jeżeli odinstaluje sterowniki to moge pracowac na niej normalnie lecz nie jest to zbyt wygodnie. Macie może na to jakieś rozwiązanie? Z obojętnie jakimi sterownikami karta od razu sypie artami na cały ekran, zacina kompa i po resecie monitor juz nie odpala... Na pewno to wina karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 POWER: TRACER 450 WATTNie boisz się tego złomu trzymać w komputerze?? W pierwszej kolejności to właśnie jego bym podejrzewał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...