Songo Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie macie zdanie co do tych dwóch kart. Które jest lepsza ? Różnica w cenie jest minimalna (ok.9zł icon_razz.gif). Głównie chodzi o gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Tematów o tym było już wiele. Chodzby ten: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=236572 7900gs w większości gier jest po prostu szybszy. Na obsługe dx10 nie patrz bo i tak 8600 nie nadaje sie do płynnej gry w dx10. Jak bym wziął 7900gs ze wzgledu na wydajność i OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) Mimo iż może ten 7900GS nie jest demonem oc to jednak brałbym właśnie jego, jak donoszą ludzie którzy kupili te karty ich takty to jednak 540/1400 (zdaje się że to 475 to jakiś bug). W niektórych testach 8600GT może wypadać lepiej, ale w gierkach pod DX9 stanowczo wygrywa starszy Geforce. DX10 ro póki co nic pewnego jeżeli chodzi o midend serii 8X00 także ja bym wybrał (a w sumie już wybrałem jak widać w sigu) 7900GS i myślę że z całą pewnością jakieś 99% społeczności tego forum poprze moje zdanie. Się za bardzo ociągałem :P z tym postem Edytowane 16 Czerwca 2007 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...