marek-irl Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Podpowiedzcie mi, jesli teraz chcialbym zmienic sterowniki Chipsetu, na nowsze oczywiscie, to nic sie nie pokielbasi? niby powinno sie instalowac je w pierwszej kolejnosci po OS, moze wlasnie ich zmiana poprawilaby niskie FSB. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemus Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 fajnie ... po tygodniu moj striker padl ... wszystko sie swieci normalnie wlacza ale nawet nie dochodzi do biosu . nic nie widac :( a zaczelo sie od paskow roznokolorowych ... potem spalil mi 2 kosci geili a potem juz nie wstawal . EHH . a wszystko zaczelo sie od tego jak wrzucilem pamieci Cruciala pc2-8500 - a na innym kompie z plyta asusa za 200zł nowka) chodzi idealnie ... nie rozumiem tego , jak sie kupuje merca za 200 tys to wiadomo dlaczego tyle kosztuje ale placac za strikera ponad 1000zł i takie cos sie dzieje to jest juz skandal! a przy mobo za 200zł dziala superOstatnio przestałem mieć zaufanie do Asusów <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek-irl Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Wydali nowy bios 1301 Wersja 1301 2007/07/11 update Opis Striker Extreme BIOS version 1301 1. Update CPU uCode to support new processors 2. Enhance memory compatibility under full load (4 DIMM) 3. Revise Q-Fan control code 4. Fix system fail to resume from S3 mode via PS/2 keyboard 5. Update NV RAID ROM to 6.9802. 6. Add microcode not found & update fail message support 7. Finetune CPU fan speed too low warning range 8. Use new French translation 9. Modify General Help string. 10.Fixed floppy item value error. 11.Use new Simplified Chinese translation. 12.Use new Japanese translation. 13.Support post message in Japanese 14.Use new German translation. 15.Fixed incorrect CPU Vcore when set to above 1.60V Chyba zmienie i zobaczymy czy cos pomoglo, choc szczerze watpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...