User-Maat-Re Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Chcę kupić kompa za 2tys, najlepiej ten z zestawu Sysaka, i nie wiem czy w Olsztynie jest taki sklep w którym przy składaniu takiego zestawu zmieszczę się tak do . ok 2200 zł, może polecicie jakiś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Radan koło Wysokiej Bramy Jest to ta firma: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=310981 Edytowane 17 Czerwca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 jak wyzej 8O www.rad-an.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Radan. Super podejscie do kylyjenta, oby wiecej takich sklepikow 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 W Olsztynie nie mieszkam, ale Kas również polecał Radana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stern Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 nie chcialem zakladac nowego tematu to ssie dołączam . Chodzi mi o sklepy w warszawie tanie i uczciwe (bardziej mi zalezy na tym drugim) (moze komsad??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...