ernieball Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 wyskoczyl mi dzisiaj monit ze mam malo miejsca na dysku (300Mb) no to skasowalem 1 film ale nic nie pomoglo dalej tyle samo, skasowalem 5 nastepnych i dalej .... zrobilem scandiska potem jescze nortonem windoctor i to samo :/ ma ktos pomysl na rozwiaznie problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a nie mylisz partycji przypadkiem ? (tak sie upewniam tylko :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Miałem podobny problem Wiem że to głupio zabrzmi, ale...wystarczyło POPROSTU wyrzucić pliki z kosza (często o tym zapominam 8) )hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 hmm kosz jest pusty, partycji nie myle ........... chyba szykuje sie format :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 u mnie winda xp tez czasami reaguje bardzo pozno na oproznienie kosza, czasmi kilka dni pozniej zyskuje to wolne miejsce ktore mi sie nalezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Miałem podobny problem Wiem że to głupio zabrzmi, ale...wystarczyło POPROSTU wyrzucić pliki z kosza (często o tym zapominam 8) )hehe Balrog BTW ładne zdjęcie, Twoje ?? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powabny Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A może masz NortonAntyVir 2003 ? Jeżeli tak to daj w koszu "empty protected file", albo w ogóle wyłącz tą opcje. A może masz NortonAntyVir 2003 ? Jeżeli tak to daj w koszu "empty protected file", albo w ogóle wyłącz tą opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powabny Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Hej co jest? ja tak nie napisałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 dzieki chyba pomogla opcja z NAV2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 jeszcze proponuje uzycie opcji start->programy->akcesoria->narz.systemowe->oczyszczanie dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...