DooDah Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Chce wymienic sobie teraz karte graficzna na radka tylko teraz mam bonu s czym sie roznia te dwie karty??? jak tyllko taktowaniem to oczyswiste jest ze lepiej brac 9700. 9500 tez nie chce bo pro kosztuje 1100 a 9700 kosztuje 1300 wiec wole sie nie bwaic w te mody. poradzcie co lepiej zakupic... a moze czekac na nv31?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 9700 ma wolniejsze pamięci oraz niższe takotowanie tych pamięci oraz GPU. A tak BTW po co chcesz wymieniać tego Leadtek'a. Wszyscy już w klasie mają podobne i nie ma się czym chwalić czy masz za mało pkt. w 3D Marku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 no nie no ja nie moge niektórym ludzią to naprawdę szajba odbija , w ogóle nie rozumiem takiego wymieniania. to jest totalny non sens , wolno ci gry chodza? czy co ? zaraz pewbie ktos napisze ze op to żeby miec DX 9 , eh tylko poo komu te dx 9 , jak dobiero, moze 10gier ma obsługe dx 8.1 to jest naprawdę żałosne , opzatym , w co wątpie jestes jakims grafikiem i potrzebujesz fire gl , to i tak musisz modowAc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Lepiej byś mi pamięci kupił ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Chlopak chcial sie pochwalic ze ma duuuzo floty na boku,a tu taka zjebka :lol: PIEKNIE :!: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Jejku, piszecie jakbyście zazdrościli :) Ma kasę to niech bieże. Jego sprawa. Mój sąsiad miał Subaru Impreze 1 rok i jak weszła nowa, to se qupił nową. I co?? Od razu szajba mu odbija?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 eee <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jak swojego sprzedam za 1000 to radka bede mial za dokladnie 100 zl bo netto.... a pozatym jak nie maci co mowic to czem ryje... pytam powaznie co lepiej kupic a jak masz ochote byc super uzytkownikiem na forum to idz napisac na oslej laczce ze sypiasz z wlasna matka:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 eee <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak swojego sprzedam za 1000 to radka bede mial za dokladnie 100 zl bo netto.... a pozatym jak nie maci co mowic to czem ryje... pytam powaznie co lepiej kupic a jak masz ochote byc super uzytkownikiem na forum to idz napisac na oslej laczce ze sypiasz z wlasna matka:D Nie wiem czy wiesz ,ale za teksty takie jak ten twoj ostatni to na tym forum mozna dostac banana,a na "zywo" to od razu dostalbys odemnie w pysk. Wracajac do twojego pytania to chyba logiczne ze 9700Pro jest lepszym wyjsciem ,poszukaj bylo o tym duuuuuzo postow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 no moze masz racje ale sluchaj po co sobie nabija posty takim gadaniem jak nie mam nic do powiedzenia to nic nie pisze, a do tego "na zywo" to swiadczy o tym ze jestes gorszym chamem ode mnie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 9700Pro jest zapewne lepszy ale ja moge zrobic tylko tak jak napisalem wyzej czyli dolozyc jakies 100-300zl w poywach, ale czy 9700 od Pro az tak bardzo sie rozni?? np ja mam 4400 ktory byl tanszy od 4600 o jakies 600zl i kreci sie podobnie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Przecież ci napisałem czym się różnią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 DooDah spojz na jakies testy tych kart i sam bedziesz mogl sobie odpowiedziec na to pytanie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Kup S3 Trio a reszte wydaj na dobry rower :). PS- a na poważnie- jak jesteś kozak, to poczekaj z miesiąc i kup sobie Radeona 9800, bo R 300 jest przestarzały :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Slayer :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 o co wogole wam chodzi??? moge wymienic za 100 zl karte tylko nie dokonca wim czy mi sie oplaca, wiec po to jest chyba to forum zeby zapytac, no ale po co odpowiedac na pytania jak mozna smierdziec calkowicie o czym innym..... trace powoli szacunek do tego forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 no moze i masz troche racji.... ale po mojemu doo to se jeszcze poczekaj troche czasu - dopuki ci wszystko ladnie smiga, bo jak zmienisz teraz karte to juz za 0,5 roku nie bedzie wypadalo kupowac nowej !! lepiej poczekaj bo nawet zasrane 100 zl droga nie chodzi.. ;p a jak juz tak naprawde chcesz cos kupic to lepiej mysle r9700 i oc na r9700pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Jezeli to Cie bedzie kosztowalo rzeczywiscie only 100pln doplaty, to wymieniaj :o Ale po Twoich zapedach, to za miesiac bedzie i tak zmienial na cosik innego :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Swoją drogą lepiej wymieniać karte co 2 miesiące niz za rok srać 1000 zł za nową :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 dzisiaj mam szcześliwy dzień, pozbyłem sie 1300 pln na radka 9700 i najciekawsze jest to, że po wgraniu powerstripa stwierdziłem,iż taktowanie tego radosława wynosi 325/620 !! zastanawiałem sie czy to aby nie pomyłka, sprawdzałem najnowszą rivątunerem oraz ragetweakiem i pokazywały to samo,a przecież r9700 ma taktowanie 275/540 co jest grane? czyżby programiki wykrywają go mylnie jako 9700pro? a może rzeczywiście tak jest? co myslicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Jak nie wiesz to sobie zerknij na pamięci jak to samsungi to masz R9700 PRO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 cały sęk w tym, że to jest na bank 9700 bo mam pamięci hynix 3.6ns a taktowanie jak by nie patrzył 325/620!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 No to pewnie ktoś przed Tobą bawił się biosem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ale ciekawe kto i gdzie?, przywiozłem go prosto z actiona z warszawy, czuje tutaj robote fabryczną minta, wstawili biosik od 9700pro i tyle. boje sie,że pamiątki mogą nie wytrzymac długo takiego taktowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Powinieneś mieć to w d***. Jak Ci padną pamięci, to Ci mają kartę wymienić i już. A jak na razie ciesz się Radkiem 9.7kPRO :) No chyba, że by się przyczepili do tego w serwisie, ale wtedy powiesz co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 czegoś tu kurde nie rozumiem! byłem na stronie minta i tam pisze, że radeon9700 ma taktowanie 275/550 a pamięci posiada 2.8ns, tymczasem ja mam 3.6ns i 325/620 a tak w ogóle to powinno być : pamiątki 3.6ns i 275/550. kto tak namieszał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 no to ladnie dostales przerobiona karte 9500 non pro 128 mb na 9700 nie pro (na pewno slyszales o tym lutowaniu ) zadna oryginalana karta 9700 nie ma 3.6 ns pamieci pozdrawiam ?(a tak pozatym to ladne rzeczy sie dzieja juz wiara zarabia na tym modzie kart 9500 buhahahah ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 czegoś tu kurde nie rozumiem! byłem na stronie minta i tam pisze, że radeon9700 ma taktowanie 275/550 a pamięci posiada 2.8ns, tymczasem ja mam 3.6ns i 325/620 a tak w ogóle to powinno być : pamiątki 3.6ns i 275/550. kto tak namieszał? 9700 jest taktowany oczywista 275/270 i z reguły ma pamieci 3.6 wiec wyglada na to ze ktos moze sie bawił juz ta kartą moze to poserwisowa??w action jest wszystko mozliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a w najgprszym wypadku dostałes przerobionego 9500 non pro i to imho najbardziej prawdopodobne a jakis koles z action zarobil na tobie z 500zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 no to ladnie dostales przerobiona karte 9500 non pro 128 mb na 9700 nie pro (na pewno slyszales o tym lutowaniu ) zadna oryginalana karta 9700 nie ma 3.6 ns pamieci pozdrawiam ?(a tak pozatym to ladne rzeczy sie dzieja juz wiara zarabia na tym modzie kart 9500 buhahahah )<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 no to ladnie dostales przerobiona karte 9500 non pro 128 mb na 9700 nie pro (na pewno slyszales o tym lutowaniu ) zadna oryginalana karta 9700 nie ma 3.6 ns pamieci pozdrawiam ?(a tak pozatym to ladne rzeczy sie dzieja juz wiara zarabia na tym modzie kart 9500 buhahahah )1. Każdy R9700 ma pamięci 3,6ns! 2. Nie ma co panikować wystarczy zdjąć cooler i rzucić okiem czy nie była lutowana a jeżeli tak to walić do sklepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...