Grinch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Ja se kupiłem PowerColora i jak dla mnie wyjebioza :DWszystkie takie wypowiedzi nie sa za bardzo miarodajne. Mam jakies dziwne przeczucie ze wszyscy ci ktorzy mowia ze PowerColor hiper-super a Sapphire czy HIS bomba-rewelacja nie mieli w lapach porzadnej markowej karty. Przesiedli sie z Elephant 3D ViRGE DX albo z Palita TNT2 i faktycznie w ich oczach obraz z tych kart wyglada rewelacyjnie... :| Pozdr... Przed tą kartą miałem GF2Ti od Prolinka. Widzialem u kumpli inne karty i naprawde moge polecic 9100. Moze powercolor nie jest supeerr firmą, ale nie mialem wyboru no chyba ze Saphire ale on obniza taktowanie pamieci wiec nie chcialem tego brac. Ten moj radek jest na kosciach Hynixa 3,6ns i naprawde mi sie podoba. Pozdro all... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Owszem nie mialem w lapach zadnej MARKOWEJ karty - mialem Prolinka i mam Sapphire - niech mi nikt nie mowi ze Prolink jest firmowy i markowy bo z dobrych kart wentyle same nie odpadaja :(Nawet u najlepszy zdazaja sie wpadki :roll: . Tak czy owak wszystko jest produkowane gdzie ? NA Tajwanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ten twoj powerclor ma pamitaki hynixa 3,6 i 128 mb ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Podobno tak, na kościach nie pisze. Ale czytałem że ma 3,6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 cos mi sie nie chce wierzyc a jakie taktowanie ma 250/250 czy 275/275 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 250/250 i ma 3,6 szafirek ma 250/230 pamiec i chyba 4ns ALE TO CHYBA !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 wow a na ile go podkreciles i czy wytrzymuje bez zadnych komplikacji ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 No i tu w sumie jest bida bo procek idzie na 280 ale kurna pamieci 260 potem juz krzaczki widac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ja mam szafira i karta jest ok a na pewno lepsza od obecnych Powercolor ow 9100 o ktorych 'wspanialej' jakosci obrazu mozecie se poczytac na www.benchmark.pl. Ja tam bym bral szafira. Teraz mam 9500 pro i zobacze jak z jakoscia.Tak teraz siedze sobie przed kompem i powiem wam szczerze, OBALAM mit o złej jakości obrazu 2D w kartach 9100, być może jest tak w tych L ale nie w zwykłym. Obraz jest Z-AJEBISTY !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Zefirki i tak są najlepsze..... aleeeeeeeee Coś mi tu nie gra... bo już dawno chciałem taką kupić (9100) ale zobaczyłem, że jest taktowana 230 a nie 250... ktoś wie o co chodzi? Może ktoś widział takiego 9100 taktowanego 250 od Sepphire? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Szafirki mają obniżone taktowanie, dlatego kupiłem PowerColora ma 250/250. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 wole zefirka z 230 Mhz niz Powera z 250. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Każdy woli to co woli :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Grinch ja czytalem ze ten powercolor ma 250/250 i ma 4ns pamiatki :(:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...