kRZyCHu89 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam! Do wydania mam okolo 1600 zl. Po przeczytaniu wielu postów zlozylem sobie pewien zestawik: AMD Athlon 64 X2 3600+ 0.65 245 zl. Pentagram Freezone HP-100 AlCu Lite 69 zl. Abit KN9 263 zl. Kingston 2x1GB 667MHz 236 zl. Seagate 250GB 16MB Cache 7200.10 235 zl. Galaxy GeForce 7900GS DDR3 256MB 409 zl. LG GSA-H42N 109 zl. Razem 1566 zl. Reszta pieniazkow bedzie przeznaczona na przesylke. Obudowe i zasilacz (Chieftec GPS-400AA-101A) juz mam. Co sadzicie o powyzszym zestawie? Sprzet nie bedzie podkrecany. Jestem otwarty na wszelkie sugestie. Pozdrawiam! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Myślę, że jest OK. Tyle, że cenę Abita KN9 masz jakąś zawyżoną... Można go kupić już od 235-240 zł. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 nie będzie podkrecany!!!! ;p... to będze sie marnował, wiesz jak sie kreca te brisbane, sam go mam i polecial na 2.8ghz bez problemow i teraz to jest moc, tego proca trza podkrecic bo na 1900Mhz nie jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Myślę, że jest OK. Tyle, że cenę Abita KN9 masz jakąś zawyżoną... Można go kupić już od 235-240 zł.Tydzien temu tyle kosztowaly i byly w ogole dostepne. Teraz ciezko gdziekolwiek znalezc tego Abita. Tak wiec ciesze sie ze go dorwalem :D nie będzie podkrecany!!!! ;p... to będze sie marnował, wiesz jak sie kreca te brisbane, sam go mam i polecial na 2.8ghz bez problemow i teraz to jest moc, tego proca trza podkrecic bo na 1900Mhz nie jest super.Z tym podkrecaniem to sie jeszcze zastanowie. Mam jednak pewne obawy czy czegos nie uszkodze gdyz nigdy sie w to nie bawilem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Z tym podkrecaniem to sie jeszcze zastanowie. Mam jednak pewne obawy czy czegos nie uszkodze gdyz nigdy sie w to nie bawilem :?Bierzesz jakiś poradnik i jedziesz :) każdy zaczynał od zera więc nie ma co się zrażać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 dokładnie, nie ma co się bac ;) jedna zasada : powoli, powoli bo się rozp... zepsuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Jak juz wszystko zloze to wtedy zaczne sie tym bawic. Czyli rozumiem ze zestaw jest ok i nie trzeba w nim nic zmieniac? :) Jesli tak to jeszcze dzisiaj zamawiam :D Edytowane 18 Czerwca 2007 przez kRZyCHu89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) zestaw OK możesz zamawiać :) Edytowane 18 Czerwca 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ram ten http://znak.pl/index.php?cid=305&scid=...24800Goo+Pro+C5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 A dlaczego? Kingstone też jest dobry i jeden wuj co kupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Tydzien temu tyle kosztowaly i byly w ogole dostepne. Teraz ciezko gdziekolwiek znalezc tego Abita. Tak wiec ciesze sie ze go dorwalem :D Z tym podkrecaniem to sie jeszcze zastanowie. Mam jednak pewne obawy czy czegos nie uszkodze gdyz nigdy sie w to nie bawilem :? KN9 ... Z tym podkrecaniem to sie nie masz co obawiac, ze "sie zepsuje". Chyba ze od razu zapodasz 2v na cpu. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 A dlaczego? Kingstone też jest dobry i jeden wuj co kupi.A dlatego, że te GR są na micronach d9 i są sporo lepsze od tych kingstonów, a kosztują praktycznie tyle samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo_pl Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zestaw OK, możesz zamawiać, a pomiędzy Kingstonami, a Goodramami nie ma większej różnicy co weźmiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ram ten 2652281[/snapback] KN9 ... No prosze. Jak dzis rano patrzalem to byla niedostepna w Apollo :P Widac dostawe mieli. Dzieki za info ;) No to pozostaje mi tylko zlozyc zamowienie i czekac na kuriera :D Dzieki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drizit Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jeszcze oblookaj www.agito.pl. tam tez widziałem KN9 za 238zł chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 No wlasnie w Agito nie ma juz tego Abita. Czekaja na dostawe ale nie wiadomo kiedy i czy w ogole bedzie. Pozatym cena podskoczyla do 255 zl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...