kucyk Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Eidos potwierdzil dzisiaj, ze TRA zostanie wydany w postaci dodatku do sciagniecia z XBL za kwote 2400 ms punktow. Do rozgrywki bedzie wymagany Tomb Raider Legend, ale w pozniejszym czasie zostanie wydany takze Tomb Raider Anniversary ktory trafi normalnie na polki sklepowe i nie bedzie wymagal TRL do odpalenia. Nie jestem fanem TR wiec jak dla mnie TRA jest zbedne, ale dla kogos kto lubi przygody Lary, pewnie bedzie to smakowity kawalek kodu ;) dwa screeny: Edytowane 18 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 mnie się takie coś podoba, nie dość że będzie tańsze to napęd w konsoli odpocznie.. no i ta ulga dla uszu, bo mam dość huczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zniszczyli całkowicie Lare! Za czasów pierwszych Tomb Raiderów była to piękna wirtualna kobieta ;) A teraz? spójrzcie na drugi screen - piersi przesadzone a nosek po jakiejś amputacji - wtf? fee - nie ściągne tego z marketplace ani nie kupię! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Fajnie, że oceniasz grę po wielkości piersi głównej bohaterki. Na tym screenie kamera jest bardzo dziwnie ustawiona i dlatego wydaje ci się, że są za duże. Polecam przeczytać wrażenia w temacie TRA na PC i zapoznać się z recenzjami :wink: Skoro gra wymaga TRL to mam nadzieję, że grafika będzie podobna ( jak nie lepsza ), bo te screeny to chyba joke. Edit: BTW wolałeś trójkąty ? Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Przy trójkątach działała wyobraźnia ;) Nosek taki jakby go nie było, lecz co do piersi się nie zgodzę, wyglądają ładnie (czyt. kształtne), mimo iż są wieksze niż te, które Lara miała kiedyś. Pawel - po takich szczegółach można się domyślić w jakim kierunku twórcy poszli, ponadto panna Croft jest jakby najważniejszym elementem w tej grze (to jest prawie jak film erotyczny xD ). PS. przepraszam za bełkotliwą wypowiedź. Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Pojawił się kolejny <<SCREEN>> ( mały, bo mały ale zawsze ). Zacierałem rączki, bo myślałem, że grafa będzie co najmniej na poziomie Legend, a tu raptem polepszono jakość tekstur, zmieniono oświetlenie ( pewnie będą miękkie cienie ) i nic poza tym. Zawiodłem się szczerze mówiąc ale myślę, że Crystalsi chcą zostawić moc silnika na Tomb Raider 8. Chyba, że coś jeszcze poprawią do czasu premiery tak jak w przypadku TRA na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...