Gość Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Hahaha, predator :lol: Nauczył się już ktoś nurkować?;]]]] Bo ja w ostatnim meczu dostałem ze 20żółtych kartek a sędzia nabrał się tylko raz ;> Edytowane 1 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Panowie pomóżcie, wczoraj zainstalowałem pes2008demo_setup i nie da sie grać, postacie na boisku zapieprzają jak szalone, da sie jakoś zwolnić prędkość gry, żeby ludziki biegały normalnie ? potrzebny jakiś patch czy coś ? Help ! fan pes-a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) nie wiecie może, co stało się ribery'jemu? [; może to samo co temu nastolatkowi ;0 :lol2: http://niewidzialny.filmweb.pl/Niewidzialn...tions,id=232993 Edytowane 19 Marca 2008 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Panowie pomóżcie, wczoraj zainstalowałem pes2008demo_setup i nie da sie grać, postacie na boisku zapieprzają jak szalone, da sie jakoś zwolnić prędkość gry, żeby ludziki biegały normalnie ? potrzebny jakiś patch czy coś ? Help ! fan pes-a :) wlacz vsync w settings? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 włączyć? chodzi o "wait for vsync"? bo u mnie właśnie włączenie tej opcji powoduje to o czym pisze FanEk a jak "wait..." mam odznaczone to jest okey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 nie moge sie przyzwyczaic do tego nowego pesa... jes taki pusty, bramki padaja tak samo jak w fifie nie ma radosci ze strzelonego gola, tak wszystko od niechcenia jest;/ podoba mi sie kilka rzeczy ale wiekszosc nie... i cos mi sie zdaje ze dalej bede gral w pesa 6 zobaczymy jaki bedzie full. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 włączyć? chodzi o "wait for vsync"? bo u mnie właśnie włączenie tej opcji powoduje to o czym pisze FanEk a jak "wait..." mam odznaczone to jest okeydzieki wielkie, to ma być wyłączone, teraz postacie biegają normalnie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 no i ci co sie smiali ze mnie ze dobry zawodnik jestem ze na tej karcei chcialem grac to mam wam do przekazania ze gra chodzi mi na medium i 1280x1024 i chodzi dobrze podczas meczu caly czas 30klatek czasami jak jest duzo zawodnikow i zamieszanie to mi troche spadnie ale tak to hulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 no i ci co sie smiali ze mnie ze dobry zawodnik jestem ze na tej karcei chcialem grac to mam wam do przekazania ze gra chodzi mi na medium i 1280x1024 i chodzi dobrze podczas meczu caly czas 30klatek czasami jak jest duzo zawodnikow i zamieszanie to mi troche spadnie ale tak to huloImo do komfortowej gry w PESa potrzebne jest 60 klatek i wiekszosc sie pewnie z tym zgodzi. Przy 30 gra nie ma plynnosci, ale nie kazdy byc moze to zauwaza. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 no to nie wiem moze nie zauwazam, ale w pesie 6 mialem 60 a tu mam 30 i nie widze roznicy wiec po co przeplacac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 no to nie wiem moze nie zauwazam, ale w pesie 6 mialem 60 a tu mam 30 i nie widze roznicy wiec po co przeplacac ? SLAY3R z całym szacunkiem ale jak Ty nie widzisz roznicy miedzy 30fps a 60fps, i to w dodatku w pesie, albo w jakiejs innej grze, to bedziesz musial sie wybrac do okulisty, moze cos masz ze wzrokiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 :lol: moze widzi to co chce widziec ;) roznica w plynnosci miedzy 30 a 60 klatkami/s to niebo a ziemia i roznice zobaczy kazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 chodzi mi o to ze sie nie tnie da sie grac, nie zrywa, nie skacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Jak widac kazdy ma wlasna definicje plynnosci. Dla mnie PES w 30-tu w klatkach rwie i tyle. Dobra, ale koniec OT. Sa dobre wiesci, trwaja prace nad nowa murawa i juz niedlugo powinien ukazac sie patch. :P EDIT Kitserver 7 dla PES'a 2008!!!!! Features: - Enable up to 4 controllers - Select quality levels which PES doesn't want you to choose Kitserver 7.0.0a (57 K) http://rapidshare.com/files/59614042/kitserver-700a.zip http://www.speedyshare.com/502239787.html (mirror) http://files.filefront.com/8694930 (mirror) B-) Edytowane 1 Października 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Jak widac kazdy ma wlasna definicje plynnosci. Dla mnie PES w 30-tu w klatkach rwie i tyle. Dobra, ale koniec OT. Sa dobre wiesci, trwaja prace nad nowa murawa i juz niedlugo powinien ukazac sie patch. :P EDIT Kitserver 7 dla PES'a 2008!!!!! B-) odblokowali kontrolery, swietnie, dzisiaj sobie pogram 1vs1 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 http://youtube.com/watch?v=hbDUahs_yAA :lol: Coś ala strzał Quaresmy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Jeden gosciu zaimportowal nowa murawe i wyglada tak: Pieknie B-) Niestety nie ma jeszcze pliku .bin :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 pięknie? mnie osobiście rażą te "kwadraty" tekstur... kiedy tak w ogóle można spodziewać się nowego pes'a? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 26 października ma być full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Jeden gosciu zaimportowal nowa murawe i wyglada tak: Pieknie B-) Niestety nie ma jeszcze pliku .bin :-| Ja powiedzialbym ze okropnie a nie pieknie, tekstura nie ma zapetlonych krawedzi i wyglada to strasznie. Poza tym jakis plastusiowy kolor, pasuje bardziej do arcadeowki ;) lepszy oryginal imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Poczekajcie na trawę od frenkiego lamki :P chyba Santi miał na myśli ją ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Wlasnie lamki :P Murawke zaimplementowano wiec szybko powinien byc patch wiec nie narzekac mi tu. bo na pewno bedzie dopracowana w kazdym szczegole. ;] Chyba bedziemy miec najbardziej spatchowane demo PESa od poczatku tej serii. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Witam Ot taka ciekawostka. Jeżeli mam ustawione w opcjach grafiki gry screen mode na full screem to mam 30 klatek i praktycznie nie da sie grać jak ktoś tu już wspomniał wcześniej, natomiast jak będzie ustawione windows to jest 60 klatek podczas gry. Oczywiście mówię o graniu w rozdziałce 1024x768 w najwyższych detalach. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Poczekajcie na trawę od frenkiego lamki :P chyba Santi miał na myśli ją ;) no! to jest konkretny "towar"! :) kurde, aż wstyd się przyznać, ale będę musiał wreszcie nabyć pad'a, bo tak owego jeszcze nie posiadam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Jak ktos chce nowa trawke to niech sciagnie ten pliczek --> http://www.speedshare.org/0MF5lxqwSX, a pozniej zaimportuje go do cv_1.img. U mnie wyglada to tak: Dla mnie wypas. B-) Murawa made in frenkie. :-P Edytowane 2 Października 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 niestety demoko na moim zlomie(barton 2500+1.8ghz,6800xt,786 ram) jest praktycznie niegrywalne i wyrabia cuda. 1.odświeżanie zamiast 100, automatycznie ustawia sie na 60 2.nie da sie wyjsc z gry(kilkuminutowy zwis) 3.da sie zagrac tylko jeden mecz.Za drugim razie zwis 4.dzwiek sie wali.Zadnych odglosow pilki, strzalow itp ,doping sie urywa 5.grafa na medium muli ze nie da sie grac.Spada do 45-50 klatek jak jest duzo grajkow. Jak jest na low to nie dosc ze jest ochydna to jeszcze jest zablokowana na 30:) i choc nie skacze to gra sie do [gluteus maximus]. Mimo wszystko troche pogralem. Gra sie ciekawiej, akcje sa plynniejsze, lepiej zachowuja sie koledzy z zespolu ale jest kupe malych bugow. Mam nadzieje ze full bedzie bardziej dobracowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempachi Zaraki Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Pro Evolution 2008. Więcej trybów. Poprawiony tryb grania. Nowoczesna grafika. Więcej sztuczek i kombinacji. Taka powinna być właśnie piłka Fifa 2008 ma wielką konkurencję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 lepiej brzmi: Pes 2008 nie ma konkurencji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Nowe bandy: Zaimportowac plik unnamed_38.bin za pomoca AFS Explorer do cv_1.img. http://files.filefront.com/unnamed+38bin/;...;/fileinfo.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Witam. Wczoraj zainstalowałem sobie demko, aby zobaczyc jak chodzi i na Radeonie X800Gto 128, Athlonie 3400+ i 1 GB ramu (jakiś wolny) mam (niezależnie od tego czy ustawię LOW czy Medium) 30fps. Wie ktoś jak można wyłączyc ten limit fps? Wiem, że komputer przestarzały i nie powinienem się niczego po nim spodziewac, ale chyba powinien wszystko na LOW w rozdziałce 1280x720 wyrenderowac trochę więcej fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...