Santi Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Musisz poczekac na jakigos fixa wydanego przez fanow tak jak to bylo z demem. Szkoda, ze problemu z rozdzielczosciami nie rozwiazali w finalnej wersji. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Fix jest i dziala http://rapidshare.com/files/64393690/PES_2...ution_fixes.rar Najlepsze, ze posiadacze 4GB nie moga gry uruchomic w normalnych ustawieniach, lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 http://bladbramkarza.patrz.pl/ :lol: Czasami i takie błędy się zdarzają, koleś lekko podał do bramkarza i taki efekt z tego wyszedł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Fix jest i dziala http://rapidshare.com/files/64393690/PES_2...ution_fixes.rarTrzeba i tak czekac na lodmixer'a ktorym ustawimy sobie proporcje 16:10. Skoro full juz jest to teraz tylko czekac za patch'ami. Mam nadzieje, ze szybko wyjdzie paczka z murawkami i przyspiewkami. ;] Koowi takie bledy bramkarze popelniaja w najlepszych ligach swiata. Dobrze, ze czasami zdarzy sie taki 'babol', gorzej jakby nie bylo takich pomylek bramkarskich w grze. ;] Edytowane 23 Października 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Aaa mam jeszcze takie pytanie, zauważyłem to w demie jak i full wersji. Chodzi o dźwięk muzyki w menu, okrzyki kibiców i głos komentatora, są strasznie cicho. Suwaki mam ustawione na full, mam nowe sterowniki do karty dźwiękowej, ale to też nic nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Fix jest i dziala http://rapidshare.com/files/64393690/PES_2...ution_fixes.rar Najlepsze, ze posiadacze 4GB nie moga gry uruchomic w normalnych ustawieniach, lol. Fajno, tyle że obsługuje rozdziałki Wide: 1152x864 1360x768 1440x900 1680x1050 a ja potrzebuję 1600x1200 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 może mi ktos wytlumaczyc dlaczego ta gra mi tak zapiernicza? Tak jakby opcja w pes6-> double speed :lol: EDIT; hm wylaczylem opcje vsync i juz jest ok ale teraz mam taki przedziwny przezroczysty paseczek czasami wzdluz srodka boiska nie wiem jak to wytlumaczyc :wink: miewalem juz to z pes6 i gf6600 myslalem ze karta walnieta :D any ideas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Itachi to Ty który stronę wcześniej piratów gonił ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Przy ustawieniu High nie mogę ustawić rozdziałki większej niż 1280x720 :mur: W medium spokojnie 1920x1200... o co biega? Rozumiem, że dla żółtych ludzików z Konami 8800GTS i C2D@3,6 to za słaby sprzęt na wysokie ustawienia :huh: u mnie wszystko ok , do 1920x1200 moge ustawiac :rolleyes: sterowniki 163.75 windows xp, na viscie nie sprawdzalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Itachi to Ty który stronę wcześniej piratów gonił ? ;)tak to ja hipokryta ze mnie nieprawdaż? :D Ps. testowal juz ktos online? U mnie na @neo512 chodzi baardzo dobrze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 tak to ja hipokryta ze mnie nieprawdaż? :D Ps. testowal juz ktos online? U mnie na @neo512 chodzi baardzo dobrze :wink: Pokaz jakies screeny z online, jak to wyglada. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Wygląda to bardzo ładnie kup sobie to zobaczysz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Wygląda to bardzo ładnie kup sobie to zobaczysz :lol: nie ma jeszcze, a z tego co sie orientuje online bedzie chodzil dopiero od 26 pazdziernika wiec niewiem co to za [ciach!]ly piszesz.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Jedno mnie interesuje tylko... Co robi Puerta w składzie Sevilli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Ogólnie składy są albo trochę pomieszane, albo się nie znam ;) Gdzie Roberto Carlos W brazylii, gdzie Del Piero we Włoszech? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Grał ktos moze na sprzęcie podobnym do mojego ? Mi na 1024x768 i medium detalach jak jest duzo zawodnikowna ekranie gra przymula :> ze az sie grać niechce zmiana rozdz na 800x600 i LOW tez nic nie daje dodam że bawiłem sie z ustawieniamii Use Frame Skiping tutaj gra zacina i chodzi za szybko zdecydowanie i Vertical SynC tutaj gra chodzi najlepiej lecz dzieje sie to co napisalem powyzej :/ Sterowniki probowalem 77.77 najlepiej mi sie sprawowaly w grach dotychczas teraz zaistalowalem NVIDIA Forceware 163.15 ale zadnych zmian nie widać w płynności Edytowane 24 Października 2007 przez bunioslaw1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 @snaker w Demku Carlosa nie było w Brazyli... coś dziwna sprawa Gdzie Frankowski w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 W demku nie było - racja, dlatego też myślałem że pojawi się w pełnej wersji. Za stary już, czy co? Kim robić teraz rajdy i mega strzały z czuba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Ja mam p4 3 Ghz ,2 giga ramu ,radeon x1950 pro 512MB i wystepuja spadki fpsow pod bramkami do 47-50 przez co widac wyrazne spowolnienia.Rozdzielczosc zmenialem na nizsza i bez zmian :mur: Czy to procesor jest za slaby??Czy karta rowniez.Gram na 22 calowym samsungu.Na mniejszym monitorze chodzi lepiej ,ale nie wywale przeciez nowego monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Ja mam p4 3 Ghz ,2 giga ramu ,radeon x1950 pro 512MB i wystepuja spadki fpsow pod bramkami do 47-50 przez co widac wyrazne spowolnienia.Rozdzielczosc zmenialem na nizsza i bez zmian :mur: Czy to procesor jest za slaby??Czy karta rowniez.Gram na 22 calowym samsungu.Na mniejszym monitorze chodzi lepiej ,ale nie wywale przeciez nowego monitora pewnie procesor nie wyrabia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 znawcy futbolu, przeciez carlos juz nie gra w reprezentacji brazylii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 No i właśnie o to chodzi, skoro nie gra, to skąd się tam wziął? w demku go nie było więc składy ok, ale co robi w pełnej ? podobnie Puerta to już dla mnie ewenement Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 panowie nie napinajcie się tak - nowy OF zapewne będzie na dniach, i wszystko będzie tip top :) chillout :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Większa ilość zawodników pod bramką zwalnia mi grę, to samo jest z repleyami. Do czego służy opcja w setting "USE frame skipping" oraz "Nullify movie playback" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Premiership Flags -> http://www.mediafire.com/?2mqjdfl1yjt Pierwszy OF, ktory wyszedl juz pare dni temu -> http://files.filefront.com/SGZOPT2008rar/;...;/fileinfo.html Drugi OF -> http://hosted.filefront.com/racecar101/ B-) Edytowane 24 Października 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Do już grających: są jakieś polskie drużyny z "ligi"?;] jak wygląda nasza reprezentacja, poprawili statystyki w stosunku do ubiegłorocznej wersji?;> Edytowane 24 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Pierwszy OF, ktory wyszedl juz pare dni temu -> http://files.filefront.com/SGZOPT2008rar/;...;/fileinfo.html Drugi OF -> http://hosted.filefront.com/racecar101/ B-) a ktory lepszy? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Obydwa sa cienkie, ale przynajmniej wprowadzaja wlasciwe nazwy zespolow (z tego co czytalem, bo sam nie testowalem). ;] Sprawdz dwa i wybierz sobie ten, ktory lepiej Ci pasuje. ;] Edytowane 24 Października 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 zaden mi nie dziala :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Do już grających: są jakieś polskie drużyny z "ligi"?;] Jest Wisła Kraków. Edytowane 24 Października 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...