Carson Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 kurcze no dlaczego nie moge wybrac 1280x960 w high detalach ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 kurcze no dlaczego nie moge wybrac 1280x960 w high detalach ? :mur: slaba grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Witka! Mam problem, odpalam PES2008 na sprzęcie: Barton 2500, 768ramu, gf7600gs i gra chodzi beznadziejnie (obraz rzucony na TV - 640x480, medium tekstury i nie da się grać, normalnie koło 50klatek, a przy zadymie 20-25...). Nie da się grać... Jakieś sugestie?? zagraj sobie trening - przy 11 grajkach na boisku chodzi idealnie :lol: A na powaznie to chyba nic nie zrobimy ,ja tez mam bartona , tez mi kisi i mysle ze to wina wlasnie proca.Szkoda ze tym razem sie nie postarali by dalo sie grac na slabszych zlomach. Co ciekawe ,jak zmieni sie detale na low to niedosc ze wyglada jak PES 2 na Pstation 1 to jeszcze jest blokada na 30 klatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 slaba grafika jestes pewny czy to domysly? bo pes dziala u mnie bardzo dobrze (czasami na "wstawkach" zwalnia ale poza tym caly czas mam 60klatek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 CarsonPoland uzyj tego -> http://rs173.rapidshare.com/files/64393690...ution_fixes.rar W setting'u 1440x900 i 1680x1050 jest rozdzialka 1280x960 dla hd. ;] Brameczka Robinho w meczu z Olympiakos'em. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) Panowie jak wam wychodzi symulowanie fauli? :D Ja mam srednio 5 zoltych kartek na mecz za nurkowania, ale za to raz udalo mi sie wymusic karnego :D I to w meczu z kolega , a przegrywalem wtedy hehe :D Brameczka Robinho w meczu z Olympiakos'em. ;]no niezle. :D ja poki co 'jaram' sie lobami - wkoncu zaczynaja wchodzic , nie to co w 6. I to calkiem fajne :) Edytowane 27 Października 2007 przez Itachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) fajny bug :) (jak było to sry) Jak sie majtają bo bramką :lol: Edytowane 27 Października 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 panowie widze ze juz macie pelne wersje wiec moje pytanie brzmi jak z trybem online w wersji na pc? serwery dzialaja? czy jeszcze konami nie uruchomilo online pes 2008? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnySiwus Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 kurcze no dlaczego nie moge wybrac 1280x960 w high detalach ? :mur: A zainstalowałeś KitServera? Ja po jego instalacji mogłem przejść na high Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 kurcze no dlaczego nie moge wybrac 1280x960 w high detalach ? :mur:Podobny problem - 76GS i nie mogę wybrać w High Detalach 1280x1024 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 czy PES się robi co raz łatwiejszy z roku na rok czy mi się tylko wydaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Wydaje Ci sie. ;] Dla mnie nowa odslona PESa jest trudniejsza od poprzedniej. Czasem zdarza mi sie przegrac dosc wyraznie grajac mocna druzyna przeciwko slabeuszowi co w poprzedniej wersji mi sie raczej nie zdarzalo. Moze mam jeszcze za malego skilla. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Siema na gamingaccess znowu duzo nowych rzeczy do ściągnięcia m.in. stroje dla Manchesteru, Werderu, FUlham, sporo mordek (messi, r9, bojan, dos santos) itd. zapraszam http://www.gamingaccess.com/welcome.php?domain=pes2008 Fernando Torres Face by fjcc_92 MGC InGame Editor Faces Pack 1 by MGC Terry Face by Manduca#11 Fernando Torres Face by pako71 Werder Bremen Kits Pack by ZaGabria Wigan Kits Pack by The_Juice Manchester United Kits Pack by The_Juice Fulham Kits Pack by The_Juice Manchester United Kits Pack by YZ kit Juventus goalkeeper away by Frank Titas fulham kit 07/08 home by FrankTitasWIE KTOS JAK WRZUCAC KITSY DO GRY WIEM ZE ROBI SIE TO GGS ALE JAK DOKLADNIE? BO NIE MOGE ZNALEZC STROJU MANCHESTERU W TYM PROGRAMIE Edytowane 29 Października 2007 przez Itachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 kaczala nie wydaje Ci się .... PES jest łatwiejszy niż rok temu... zagrałem pięć meczy na 3 z 5 poziomów trudności i zaczęło mnie to nudzić ... wyniki moze były 2:0 dla mnie, ale ja mialem 15 strzałów w światło bramki a komp np. 1.... zmieniłem na TOP PLAYER... pierwszy mecz zremisowałem 2:2, pozniej z 4 wygrane i znowu remis... jak tak dalej pojdzie to się zanudze... dajcie jakis patch na szósty (siódmy!) poziom trudnosci ;] bo póki co nawet na TOP PLAYER wchodzi się w obrone przeciwnika jak w masło pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 A grasz jakimś zespołem poniżej przeciętnej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) no to nie wiem, mi sie nie gra latwo (z kompem), moze to dlatego ze nie gram dziennie po 30 meczow Edytowane 29 Października 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 wiesz co... ja sie dopiero wpakowałem...:) wziąłem sobie Milan i amatora:/, miałem zacząć od nowa bo 0 w tym przyjemności, ale pomyślałem ze w połowie sezonu zmienię a tu... :mur: . Czy po sezonie mozna zmienić poziom? bo w 6 można było już w pierwszej przerwie na transfery:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) hmm, u mnie gra niegrywalna w 1024x768, dropy animacji przy wiekszej ilosci pilkarzy niz 7 na ekranie. Przy zmianie na 800x600 i medium jest juz 60fps, chyba ze widac ponad 10 pilkarzy, wtedy tragedia. Na high detalach pilkarze wygladaja jak ubrani w tekstylia, zywcem wyjeci z fify prawie. Ogolnie porazka bo widze ze to port z X360 a PES jak wiadomo zawsze wychodzil na konsole Sony i dopoki byly to porty z Playstation wszystko pieknie chodzilo. Teraz to juz optymalizacja jakby na zlosc z [gluteus maximus] jest mimo ze grafika jest brzydka :( szkoda ... Odkrylem co zzera duzo wydajnosci w czasie meczu - TRYBUNY !!! podczas treningu stale 60fps bez tych beznadziejnych bitmap imitujacych kibicow ! Niech ktos teraz znajdzie sposob jak wylaczyc trybuny. Edytowane 29 Października 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 good plan:) wywalić kibiców:) na medium wyglądają jak kupka pixeli:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Przylaczam sie do poprzednikow. W ogole byla taka mozliwosc we wczesniejszych wersjach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 jesli kogos interesuje jak wrzucic nowe kitsy do gry (szczegolnie do klubow angielskich ktore maja straszne stroje) zapraszam na PM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Całkiem fajny Option file - * wszystkie prawdziwe nazwiska graczy reprezentacyjnych * wszystkie pominięte transfery * uaktualnienie holenderskiej Eredivisie * wszystkie największe kluby otrzymały aktualne formacje * wszystkie teamy angielskiej Premiership mają nowe, prawdziwe loga * wszystkie puchary otrzymały prawdziwe nazwy http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14482 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Lol musialem sie pochwalic pewnie dla wielu to nic 'wielkiego' :D : http://youtube.com/watch?v=X2ufGAxftu8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Dla mnie to coś wielkiego, w PES6 nigdy nie strzeliłem bramki z wolnego ;) Teraz pytanie, czy to w PES2008 coś się zmieniło, czy po prostu miałeś fuxa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 No wlasnie sam nie wiem :D To bylo szczescie ale udalo mi sie strzelic jeszcze jednego takiego gola tylko ze strzal byl prosto w bramkarza, ale strasznie mocny i pod poprzeczke i jakos wpadlo :D W porownaniu z Pes6 mi sie tu ciezej strzela w rog gdzie nie ma bramkarza (nad murem), za to jak się ma zawodnika z dobrym shot power mozna probowac wlasnie strzelac tam gdzie stoi bramkarz, choc BARDZO czesto golkiper to broni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 w PES6 odkrylem fajny patent. 100% bramka grajac real madrit, wykonujac rożny z lewej strony beckhamem. wpada zawsze. postaram sie umiescic filmik pozniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 w PES6 odkrylem fajny patent. 100% bramka grajac real madrit, wykonujac rożny z lewej strony beckhamem. wpada zawsze. postaram sie umiescic filmik pozniej :) Wow... czy to jest watek o PES6 ? :mur: Dobra ta bramka z wolnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Całkiem fajny Option file - * wszystkie prawdziwe nazwiska graczy reprezentacyjnych * wszystkie pominięte transfery * uaktualnienie holenderskiej Eredivisie * wszystkie największe kluby otrzymały aktualne formacje * wszystkie teamy angielskiej Premiership mają nowe, prawdziwe loga * wszystkie puchary otrzymały prawdziwe nazwy http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14482 (you have to load the optionfile everytime your start PES2008) wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Nowa wersja kitservera. ;] Kitserver 7.0.0f First release of LOD-mixer module. Limited functionality so far, but the following is implemented: - custom screen resolution supported - aspect ratio correction - now works with original exe, FairLight no-dvd, and ViTaLiTY no-dvd. DOWNLOAD (188 KB): http://files.filefront.com/kitserver+700fz...;/fileinfo.html http://rapidshare.com/files/66169755/kitserver-700f.zip.html http://www.speedyshare.com/363527770.html Wreszcie sa zachowane proporcje w rozdzialkach 16:10. ;] Edytowane 30 Października 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 beda spadki, pomysl nad gts albo gt od galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...