SubMaFioZo. Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 komp jak w sigu - gra 60 fps (dropy przy cut scenkach tak to stałe 60 ) detale wszystko max tylko rozdziałka 1024.768 bo inne jakieś głupawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holden Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 uzycie kitservera pozwala na gre w high details ustawiajac w settings grafike na medium. ;] Zainstalowałem to i ustawiam na medium i jest normalne medium :-| :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 jak w tej grze zagrać poprzez LAN ?? jest taka możliwość w ogóle bo widzę tylko jakieś rozgrywki on-line ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Ale beznadziejny ten PES. Wracam do 6... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Instalowal ktos, gra po tym zabiegu dziala bez problemu ? :-PNa oryginale oczywiscie dziala. ;] Ale beznadziejny ten PES. Wracam do 6...Strasznie duzo wniosl Twoj post do dyskusji. :-| Nowy OF. ;] Optionfile with: All nationalteams have real playernames All transfers have been done The Eredivisie had a bigupdate All big international clubs have actual formations All Premierleague teams have realnames All cups have the correct names Made by ThePartyAnimalUutGrunn & Levi1990 www.soccergamez.nl Download link: http://files.filefront.com/SGZBIGUPDATErar...;/fileinfo.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) jak w tej grze zagrać poprzez LAN ?? jest taka możliwość w ogóle bo widzę tylko jakieś rozgrywki on-line ;/ juz od pes5 jest te glupie lobby i nie da rady grac po LAN-ie co jest baardzo rzadko spotykane w dzisiajszych grach i IMHO strasznie idiotyczne dajmy na to kupuje sobie te gre ktos kto nie ma neta i w LANie ma kolezke ktory tez sobie kupil i oni nie moga sobie pograc. A nawet jakby mieli niewiadomo jakie wspolne lacze, to przez lobby i tak bedzie chodizlo masakrycznie gorzej niz po sieci LAN... Niestety jest to takie zabezpieczenie, chyba najbardziej ze wzgledu na piratow? Edytowane 2 Listopada 2007 przez Itachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 No ale przecież nawet w tym temacie ktoś podawał że LAN będzie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 ja tam odnoszę wrażenie, że patch nic nie usprawnił, miałem co najmniej nadzieję, że dźwięk przestanie mi się kaszanić (zanik częściowy niektórych efektów + trzaski), do tego na trofeach nie zauważyłem tekstur chyba, że tak ma być, w co raczej wątpię :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 No ale przecież nawet w tym temacie ktoś podawał że LAN będzie blink.gifno właśnie o to chodzi, że opcja rozgrywki po LANie być miał a tu ni chuchu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) a czy nie wkurza was to ze nie praktycznie odgłosu kopnięcia piłki?? tak jak to było w PES6?? czy wie kto jak mozna by zmienic ten odglos??http://www.tvdarek.republika.pl/toca.htmlmoize jakos zaimoprtowac z PES6?? Edytowane 14 Października 2014 przez mietas>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Changes in version 1.1 1) Lag issues resulting from slow connections have been improved. 2) The speed the power bar builds up is now consistent. 3) Small mistakes in the in-game text have been fixed. 4) Minor issues that occurred under rare conditions have been solved. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 myslalem ze sie przelami tak jak z 4 na 5 z 5 na 6 - ale 2008 jest troche (kaszaniasta) - no ale coz popykam sobie czasem . Napewno nie bede grac z takim zapalem jak w PES6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niklu Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 gdy załaczam instalke gry to jest wszystko ok lecz potem podczs konca instalacji gry wyskakuje mi error czy miał ktos taką sytuacje co zrobic? załaczam zdjecie tego erroru http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b86812675bedd695.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Kupić oryginał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Nie wiem co instalować i jak, żeby nic się nie posypało i było dobrze :|. Chciałbym oryg nazwiska i koszulki, ew stadiony itp. Co macie i co moglibyście polecić i czy ew można przywrócić wsio do def, zeby nie robić reinstall. Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 zrob sobie backup cv_0.img i bedzie gites :D intalacje sa b. proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) zrob sobie backup cv_0.img i bedzie gites :D intalacje sa b. proste. Nie tylko cv_0 , trzeba zrobić kopię cv_1 oraz cs - (bandy np: są w cv_1). Możliwe, że będzie dogrywał różne rzeczy - radzę zrobić kopie tych trzech plików. :) Edytowane 5 Listopada 2007 przez Flinston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 a po co, pliki te leżą przecież bezpośrednio na płycie ;) .\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 mam pytanie w imieniu kumpla, który jest fanem PESa ale ma dość starą konfigurację: P4 3,2, mobo na AGP, 1GB DDR i LCD 1280x1024. Teraz ma jakąś grafikę sprzed 3 lat. Jaką kartę na AGP polecacie, żeby płynnie pograć w natywnej rozdzielczości? Czy 7600GT Galaxy może być (może kupić ten model on znajomego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Jasne, ale tak czy siak będzie mieć spadki fps (akcje na polu karnym, powtórki). Ciekaw jestem swoją drogą dlaczego framerate leci łeb na szyję na powtórkach. Przez procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Jasne, ale tak czy siak będzie mieć spadki fps (akcje na polu karnym, powtórki). Ciekaw jestem swoją drogą dlaczego framerate leci łeb na szyję na powtórkach. Przez procka? Framerate leci w dol przez zla optymalizacje kodu. Od PESa 6 ten element kuleje np. na X360 ktoremu mocy nie brakuje by ta gra chodzila caly czas w 60 klateczkach. Konami pod tym wzgledem daje niestety ciala. :-| A teraz cos na temat samego gameplay'a. Nigdy wczesniej nie tracilem tylu bramek po rzutach wolnych. Ustawienie bramkarza jest zenujace podczas tego elementu . Moze da sie jakos to zmienic w opcjach by przesunac troche bramkarza do srodka bramki? Edytowane 10 Listopada 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 U mnie tez same problemy. Gra wiesza sie przy probie wyjscia z gry, przy wgrywaniu 2 meczu.ponadto brak dzwieku : gwizdek sedziego, odglosy pilki-kopania, uderzenia. Patch 1.1 nic nie zmienil. wyszly jakies swieze dobre OF ? Chyba wroce do 6 bo ta wersja sie troszke zfifowala sowicie-takie mam wrazenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Miałem takie samo wrażenie na początku...masa elementów mi strasznie nie pasiła w nowej edycji... ale po zainstalowaniu pełnej wersji i skończeniu zaczętej o 20 partyjki z kumplem o 4 rano doszliśmy do wniosku, że jednak jest ok ;] Spylon - imho tak, po przesiadce na 2 jajka wreszcie to chodzi jak trzeba... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonczeQ Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Siemka. Ej na moim złomie mam pewien problem z PES 2008. Otóż zainstalowałem większość aktualizacji do systemu Windows Xp Pro SP2, sterowniki do grafy najnowsze i mam problem z działaniem PES'a. Mój procek to AMD X2 4200+(2,2Ghz~2,8Ghz), Galaxy GeForce 8500GE 600\1400, Geil 2x512 DDR 400Mhz i PES mi się często na HIGH wiesza - to znaczy w pewnym momencie zawiesza się dźwięk i potem komp chodzi bardzo zmulony - gdy nie miałem aktualizacji, to było niby wszystko OK, tylko większość programów nie chciała prawidłowo chodzić. Oczywiście muli mi często przy bramce - wiecie jak naprawić ten problem bez zmieniania jakości grafiki i formata oraz zmiany sprzęty?? Czekam na odpowiedź i z góry dzięki... Edytowane 10 Listopada 2007 przez PonczeQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) U mnie tez same problemy. Gra wiesza sie przy probie wyjscia z gry, przy wgrywaniu 2 meczu.ponadto brak dzwieku : gwizdek sedziego, odglosy pilki-kopania, uderzenia. Patch 1.1 nic nie zmienil. wyszly jakies swieze dobre OF ? Chyba wroce do 6 bo ta wersja sie troszke zfifowala sowicie-takie mam wrazenie. Cóż, skoro masz problemy usuń drivery do grafiki, zainstaluj je ponownie, przeinstaluj najnowszego DX i sterowniki do dźwiękówki zmień na nowsze. Jakoś nikt nie narzeka na grę (w sensie, że dzieją się cuda z dźwiękiem i jest niemożnośc wyjścia z gry). Ja nie mam wrażenia, żeby ta gra ''zfifowała'', po prostu zmieniła się jak dla mnie dość nieznacznie, gameplay pozostał co najważniejsze na najwyższym poziomie. Dodano kilka smaczków, które są zależne od punktu widzenia, moim zdaniem wszystko jest ok, tak na dobrą sprawę nie można się czepiać tak genialnej gry na siłę. Bo drugiej tak genialnej gry piłkarskiej nie mamy i nie będziemy mieć... przynajmniej do PES 09 ;). Edytowane 10 Listopada 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Spylon, i tu się mylisz, jajca z dźwiękiem to najczęstszy problem wystarczy wejść na forum PESa i "podziwiać" mi pomaga zmniejszenie sprzętowego przyspieszenia dźwięku w DXDIAG (na drugą kreskę) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 U mnie tez same problemy. Gra wiesza sie przy probie wyjscia z gry, przy wgrywaniu 2 meczu.ponadto brak dzwieku : gwizdek sedziego, odglosy pilki-kopania, uderzenia. Patch 1.1 nic nie zmienil. wyszly jakies swieze dobre OF ? Chyba wroce do 6 bo ta wersja sie troszke zfifowala sowicie-takie mam wrazenie. Ja tez tak mam. Dzwięków prawie nie słychac powaga i mnie to wkurza strasznie. zaraz zainstaluije na XP i zobacze co Tam sie dzieje P.S. Komp z podpisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Na moim kompie wszystko bangla, ale u kumpla problemy z dźwiękiem były i pomogła aktualizacja sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Od czego sterowników?? ja mam wsyztskie najnowsze. A odglosy pilki słychac tak wytraznie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Jaki sprzęt trzeba mieć , żeby to poprawnie chodziło (stałe 60 fps bez żadnych spadków ). Już przeinstalowałem kilka wersji sterowników od grafiki i żaden nie poprawił płynności gry. Normalnie jest 60fps , ale pod polem karnym spada do 30fps. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...