grzegrz Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 dla mnie pes'y nie musza byc wydawane co rok. PES6 jest lepszy od fify 07, 08, i pewnie nadal bedzie lepszy od 09 nie mowiac o PES 2008 ktorego to nawet fifa 011 nie doscignie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 mogli by dodac w nowym pesie, moze ktos pamieta, jak bylo w pro evo 3 , zagranie z klepki, kombinacja taka byla prawda, wiecie o co chodzi, mysle ze z poczatkiem pazdziernika demko sie pojawi, a jak by jeszcze we wrzesniu bylo to malina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 W PES6 klepka też jest z tym, ze trzeba już użyć kombinacji klawiszy. Mnie natomiast brakuje tzw. "uliczki" w wersji z PES5. W PES6 działa troszke inaczej i zdecydowanie trudniej jest jej skutecznie użyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 L1 + x + x lub /\ tak było w PES 6 jeżeli chodzi o zagranie z klepki, było bardziej manualne, a nie auto jak we wcześniejszych wersjach, też bym wolał teraz manualne. Czekam na demko jak na pensję, jak się spodoba zaszaleję i kupię oryginała, żeby na multi kopać tyłki ludziom ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Pewnie juz wszyscy widzieli, a moze jednak nie? ;] Kilka screen'ow z wersji PC: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 A ja mam pytanie z innej beczki. Czy np. na PS2 PES 2006 dostawał jakieś mody itp tak jak ma to miejsce na PC czy tylko oficjalne patche ? Pytam, ponieważ o ile PES2007 na X360 był zjechany to może nie popełnią już tego błędu i sama gra będzie na poziomie przynajmniej z konsoli PS2 (chyba najbardziej wychwalana wersja) czy też z PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Jest duzo patchy do PES6 na PS2, oczywiscie nieoficjalnych i do wersji 2008 pewnie tez beda. ;] Co do ostatniego Twojego zdania to nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Chodziło mi o to, że wersja na x-a jest totalnym krapem porównując np. do wersji z PC :), a nie chcę w ciemno kupować nowego PES na x-a tak samo jak zrobiłem to z wersją 2007 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Chodziło mi o to, że wersja na x-a jest totalnym krapem porównując np. do wersji z PC :), a nie chcę w ciemno kupować nowego PES na x-a tak samo jak zrobiłem to z wersją 2007 ...Teraz sytuacja jest inna. PES2008 na X'a, PS3 i PC to bedzie praktycznie to samo. Wystarczy poogladac filmiki z gameplay'a na te platformy. Oczywiscie po pewnym czasie nalezy sie spodziewac 'skoku' na wyzszy poziom wersji z pieca za sprawa wychodzacych patchy (przynajmniej mam taka nadzieje). ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 No właśnie ten skok ... Mi tylko wystarczyłyby patche aktualizujące składy i umiejętności graczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Bezstronnie trzeba jednak przyznać,że PES z patchami w stylu Superpatch to zupełnie inna gra, zdecydowanie piękniejsza, bogatsza w detale i realizm. Szkoda,że Konami nie zaprosi do produkcji twórców ze sceny PES, na pewno by na tym zyskali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Patche przynoszą wszystko to czego brakuje w podstawce - drużyny, stadiony...nie wiecie do kiedy EA ma wykupione licencje ? (no bo ich brak w grze Konami podyktowany jest wyłącznie tym, że EA ma wykupioną wyłączność, przecież K do biednych nie należy...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 PES 2008 Promises More Licensed Teams Than Ever W sumie nie nalezy sie spodziewac licencyjnych rewelacji, ale cieszy sam fakt, ze ilosc slotow na druzyny zostanie zwiekszona.;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Wszyscy z niecierpliwością czekaliśmy na tę datę. Dziś Konami Digital Entertainment GmbH oficjalnie podało, że Pro Evolution Soccer 2008 ukaże się w 26 października w całej Europie oraz Australii na takie platformy, jak: PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2 oraz komórki. Niestety posiadacze DualScreenów i PlayStation Portable będą musieli uzbroić się w cierpliwość, bo najnowszy PES na te platformy ukaże się dopiero początkiem listopada. Natomiast port na Nintendo Wii ukaże się w pierwszym kwartale 2008. źródło: issonline.pl :rolleyes: :rolleyes: :D Wytrzymamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 dali by juz demo, bo sie na fife juz napatrzalem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 demo by moglo sie pojawic jeszcze w tym miesiacu.... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Panowie jest demo PES2008 na xboxlive!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 arghhh ;p ja chce demko na PC! fifa 2008 jakos mnie nie przekonuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Panowie jest demo PES2008 na xboxlive!!! Jak zagrasz rzuć jakąś opinie : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Oczywiście wszyscy niecierpliwie czekają na demo. Niektóre strony internetowe, pod "naporem wciskających" nieustannie F5, są przeciążone. Tymczasem okazuje się, że trzeba jeszcze być nieco cierpliwym. Jak dowiedzieli się chłopaki z Winning Eleven Blog, Konami wyda demo PES 2008 na PC dopiero na początku następnego tygodnia. Jest to sprawdzona informacja, bo podchodzi prosto z firmy. Być może będzie to poniedziałek, być może wtorek. Albo może i w środę... Prawdopodobnie posiadacze PlayStation 3 zagrają w wersję demonstracyjną w czwartek. Wtedy to bowiem robiony jest update Playstation Network. ISSOnline Juz niedlugo zagramy w demo na PC'ta. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Super juz sie nie moge doczekac... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Pare twarzy z wersji na X360: Jak dla mnie bomba. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Ciekawe jak to na PC będzie wyglądać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Konami to nie EA, żeby się tłumaczyć iż 10% dzisiejszych PC jest w stanie poradzić sobie z ich super uber silnikiem na X360 :lol: :lol: żenua. A skriny wypasik ;] czekam na demko.... szkoda że nie w weekend :( Edytowane 21 Września 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Taka mini recka dema na X'a ---> http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1190481350 DAWAC DEMO NA PIECA!!!!! :lol2: Edytowane 22 Września 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 możliwe ze bedzie juz jutro :) (w poniedziałek) ciekawe jak to bedzie wygladac, czy sie duzo zmieni ten nowy game play ? jak to wszystko bedzie wygladalo... martiwe sie tylko o jedno, podobno ma byc lepsza grafa i wymagania wzrosna chocby nawet to i tak zagram nawet na LOW :) i 800x600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Grafika jest piekna,mam nadzieje ze na PC bedzie nie gorsza niz na Xboxa 360,wkoncu kibice nie sa zbita kupa pikseli :D Edytowane 22 Września 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Fajna 'akcja z glowki'. :lol2: http://pl.youtube.com/watch?v=tau1kiNBMy4 kucyk jak skonczysz grac to podziel sie opinia o demie. ;] Z tego co juz wiadomo gameplay niewiele sie rozni od tego z PESa 6 (zostal poddany malym modyfikacja) co mnie cieszy, bo ten z ostatniej czesci mi pasowal. ;] Podobno bramkarze nadal puszczaja szmaty jak w poprzednich czesciach co mnie troche martwi. :-| Jedno jest pewne, nowy PES bedzie najczesciej goszczaca gra na moim ekranie az do premiery nastepnej czesci. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Jedno jest pewne, nowy PES bedzie najczesciej goszczaca gra na moim ekranie az do premiery nastepnej czesci. cool.gif i tak co roku :D dawać demo byle szybko ;] jako, że ostatnio z tematu wypadłem trochę...Wolf jeszcze się bawi w robienie patchy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Hmmm mam obawy bo na SG ładnie jadą po peesie ;] Głównie chodzi o to że jest znacznie za szybka, nie da się akcji rozgrywać przez to w połowie boiska itd, niektóre gwiazdy np. Ronaldinho/Ronaldo mają prędkość jak błyskawica... Inaczej mówiąc więcej arcade w niej niż w poprzedniczkach. Hmmm cieakwe... ale i tak pewnie full od dema się będzie znacznie różnić jak to zwykle bywało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...