Karas Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Ja po 15min dobilem sie tutaj flashgetem: ftp://ftp.4players.de/pub/pc/pes2008/pes2008demo_setup.exe i leci 480KB/s ;) Zaraz bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Pare skirnów odemnie :lol: http://images26.fotosik.pl/88/3e722a58e2ca2529med.jpg http://images13.fotosik.pl/108/59a95b1f463c7c0bmed.jpg http://images27.fotosik.pl/88/ba235fb0037366b6med.jpg http://images12.fotosik.pl/109/e1781712395f8ff2med.jpg P.S Podczas rzuty wolnego , gdy komputer wykonywał i jak bramkarz moj to wypiąstkował sędzia uznał , że był gol :lol: Edytowane 25 Września 2007 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Neostradowcy. Demo jest już na ftp'ie TP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 jak tam demko?? moze ktos sie rozwinac bardziej na jego temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Bardzo chętnie, jak tylko wreszcie jakiś ludzki mirror dorwę... GuC!o^ - news jest, link jest...pliku coś nie ma :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Neostradowcy. Demo jest już na ftp'ie TP. Owszem, jest ale link nie działa: Brak strony lub pliku o podanej nazwie (błąd 404) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tooom19 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Witam Na szybko z placu boju - po 3 meczykach - grafa w porównaniu do poprzedniczki - świetna !! Zawodnicy wyglądają pięknie nawet aż za pięknie - w porównaniu do grafy dema FIFY 08 - Miazga !! twarze jak żywe - kibice na stadionie wreszcie jako tako wyglądają - Jedynie Stadion, murawa bez rewelacji - Ale ogólnie postęp jest . Menu samo w Demia składa sie z dwóch opcji Exit i Exhibition ale wygląda dość futurystycznie - muzyka hmm.. ciężko ocenic po demie na początku jakiś wokal gra później już znane muzyczki z poprzedniczek - nic specjalnego - Gameplay hmm - mieszane uczucia za mało gry ale mi osobiscie sie podoba , trza sie będzie przyzwyczaic - sama rozgrywka jakby troche wolniejsza niz w pes6 - ...... Ustawienia taktyka doszło kilka nowych opcji ale jeszcze tego nie rozkminiłem ... To tak na gorąco Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Witam Jedynie Stadion, murawa bez rewelacji - Ale ogólnie postęp jest . To akurat nie powinno Nas martwic, wszak wyjdzie pewnie jakis patch od ProEvolution Team do pełnej wersji. BTW - ale sie wlecze to demo. Łącze 20 Mbit, idzie 120 KB/s :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) podziel sie linkiem edit: Powodzenia http://www.gamershell.com/download_21146.shtml mi leci max czyli 29 kb/s :lol: Edytowane 25 Września 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 z gamershell'a sobie można :| Hanu - skąd ściągasz ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) 1. Nie mogę ustawić rozdzielczości 1440x900 2. Powtórki na Geforce 7900 mają płynność 5 klatek/sek 3. Gdzie jest zmiana kamery?? 4. Jeszcze żadnen PES nie podobał mi się tak mało po rozegraniu kilku meczy Edytowane 25 Września 2007 przez RBEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Ja nic o samej rozgrywce nie bede pisal, bo nie chce tu wywolywac nie wiadomo czego. Gram w takie gierki raz na rok i gra z kompem jakos srednio mi sie podobala. Co do wydajnosci to na moim leciwym sprzecie 1280x1024 High bez AA mam podczas meczu stale 60FPSow. Podczas powtorek lub zblizen potrafi spasc do 30... wiec mysle ze jest przyzwoicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 jest juz demo ? ooo kuŹwa ale zayebiscie...sa jakies poczciwe lniki łał ale jestem podniecony : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 5. Bramkarze znowu mają dziurawe ręce. Strzeliłem prosto w bramkarza i GOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 witam mam problem z instalacja caly czas mi pisze ze mam za malo miejsca a na dysku na ktorym chce zainstalowac jest 13 GB na c 2 GB wolnego ktos moze wie o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tooom19 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Co do samej rozgrywki - z czasem coraz bardziej mi sie podoba - jest nieco zblizona do PEs6 - jedynie dosrodkowania jakies takie anemiczne - , strzały zblizone do PES6 - no ale to wszystko do opanowania , w demie nie ma mozliwosci zmiany kamery, jest pare smaczków np. gdy wejdziemy do menu zmian podczas meczu mamy podgląd w okienku na ławke rezerwowych ,- zawodnikowi który jest juz bardzo zmęczony zmienia sie kolor ikonki nad gową na czerwony , jest tego z pewnoscią więcej cza pograć Ogólnie mi sie podoba - ale pisze to okiem maniaka PESów także zdania mogą być podzielone :) Pare obrazków odmnie [attachmen t=16981:attachment][att achment=16984:attachment]Report.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 @seba1983 w momencie kiedy wyskoczy Ci błąd że, za masz za mało miejsca, nie wyłączając instalatora sprawdź ile masz w tym momencie miejsca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) PESIK jest swietny, jedna rzecz co mnie narazie troszke irytuje, bieg a dokladnie sprint. gra chodzi rewelacyjnie 1920x1200 aa16x af16x vsync on. i wyglada swietnie. lece grac dalej, pozniej napisze cos wiecej jeszcze, a i jeszcze albo mi sie wydaje albo gra jest troszke za szybka.... Edytowane 25 Września 2007 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Kurde. Widzę że na obrazkach jest animacja jak piłkarze wchodzą na murawę itp. U mnie od razu jest mecz...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 ktos tu mial podac linki na rapida...plz podajcie bo nie mam z czego sciagnac wszedzie leci slabo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tooom19 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Kurde. Widzę że na obrazkach jest animacja jak piłkarze wchodzą na murawę itp. U mnie od razu jest mecz...... Zagraj mecz Brazylia - Argentyna to będziesz mial to wyjście - w demku tylko w takich co "ważniejszych " derbowych ? meczach to jest . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 jak sie instaluje i wyskakuje blad braku miejsca na c mam jeszcze 1 gb o co tu chodzi ? co za walnieta instalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Sorry za te linki, sam ściągnąłem je i okazało się że jest to wersja X360...sorry jeszcze raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 dlaczego nie moge zagrac we 2 osoby?? tylko 1pad dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 zablokowaly dziady, na x360 jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) sprobujcie ten http://nova.metaboli.fr/demos/pes2008demo_setup.exe na 10 prob mi 8 razy zaskakuje. Leci obecnie 80 kilo Edytowane 25 Września 2007 przez s0lid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Ah poczekam do jutra i w szkole, tam mają porzadne łącza, kto to widział by dema miały ponad 1GB ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Zassałem 99% z gamershella i oczywiście zerwało połączenie. Teraz nie chce ściągać dalej, jakieś pomysły? ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Ah poczekam do jutra i w szkole, tam mają porzadne łącza, kto to widział by dema miały ponad 1GB ;p Ci co ściągnęli demo Stranglehold 2GB :D leborg jeśli używasz nap. flashgeta to wystarczy wkleić nowy adres dema do zatrzymanego pliku. pomaga w 100% :] Edytowane 25 Września 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 sprobujcie ten http://nova.metaboli.fr/demos/pes2008demo_setup.exe na 10 prob mi 8 razy zaskakuje. Leci obecnie 80 kilo o dzięki ten link jest dobry flashget'em cisnie 240 małe OT da się ustawić flashget pod opere ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...