tooom19 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Gra jest rewelacyjna , dziwią mnie niektóre opinie o podobienstwie do fify gdzie ?? . Ludzie nic tylko grac 50 meczy za mną i ciągle mi mało - czekam na FULA !! Fakt z wymaganiami troche przesadzili no ale cóż takie czasy . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Porażka z nowym pesem :/... ktoś wie czemu na moim X800 nie mogę włączyć high ? :lol:Z tego co na SG pisali to prawdopodobnie high wymaga ps3.0. Co do tego że wersja pochodzi z bety to tak samo tam piszą bo chyba porównywali kompilacje i osoba która grała w tą wczesną bete wypowiadała się, że demo jest dokładną kalką. No cóż pozostaje się tylko cieszyć, bo full będzie tylko jeszcze lepszy :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 o jeszcze jedno, ktoś pisał, że na high nie mógł dać wyżej niż 1024 rozdziałki, a u mnie sama tak zaskoczyła. Nie wiem od czego to zależy. Config jak w podpisie + Vista 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Pograłem trochę i co? zalatuje fifa, to już nie ten sam PES. W pes6 do gry na high wystarczył radeon 9600pro a tutaj...... minusy: -Powtórki dokładnie takie jak w fifie! -piłka nabiera przyspieszenia jak w fifie -po co ta głupia celebracja rozpoczęcia, i kamerka na zawodników - jak w fifie -wolno przesuwająca się kamera przy wykonywaniu wolnego - jak w fifie -kamera karnych? tu juz calkiem polecieli w kulki -nie ma pada playstation tylko xboxowy -menu beznadzieja - w ogóle nie wciąga, może przez to, że się lekko tnie plusy - animacja - siatka bramki - szybkie przejścia w trakcie gry jak nie poprawią kodu to nie nie mam ochoty na dalsza gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Pograłem trochę i co? zalatuje fifa, to już nie ten sam PES. W pes6 do gry na high wystarczył radeon 9600pro a tutaj...... minusy: -Powtórki dokładnie takie jak w fifie! -piłka nabiera przyspieszenia jak w fifie -po co ta głupia celebracja rozpoczęcia, i kamerka na zawodników - jak w fifie -wolno przesuwająca się kamera przy wykonywaniu wolnego - jak w fifie -kamera karnych? tu juz calkiem polecieli w kulki -nie ma pada playstation tylko xboxowy -menu beznadzieja - w ogóle nie wciąga, może przez to, że się lekko tnie plusy - animacja - siatka bramki - szybkie przejścia w trakcie gry jak nie poprawią kodu to nie nie mam ochoty na dalsza gre. to bylo dawo i nieprawda ;) porownaj sobie grafike z pesa 6 i 2008, jesli chcesz zeby pes2008 z duzo lepsza grafa chodzil tak jak pes6 to juz nic nie powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) Ta ludzie narzekaja, ze im na kartach Ati 9xxx nowy PES slabo chodzi, a pozniej biadola ze gra jest beznadziejna. :? :mur: Mamy druga polowe roku 2007 wiec zrobcie sobie upgrade sprzetu albo nie grajcie i nie narzekajcie. Ta gra ma nowy silnik i nowe mozliwosci co widac na wielu screen'ach zaprezentowanych w tym temacie!!. EOT Edytowane 27 Września 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 To ja ponarzekam, że na mom 7600GT na medium potrafi brzydko zaciąć (w 1280x1024). Ja wiem, że procesor też nie najnowszy... ale spodziewałem się trochę więcej (pytanie: czy po optymalizacji gry czy po sprzęcie :D). Ja jednak wstrzymam się do pełnej wersji, może coś poprawią. Chociaż trochę obawiam się, co to będzie, jak już wyjdą amatorskie patche... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 jeny ludzie, teksty "porazka z nowym pesem" zostawcie do premiery. Mowie Wam ze to wczesna wersja kodu, do tego niezle zabugowana i na moje spro pocięta (nie zdziwie sie jak na PC wyjdzie na DVD9). Wersja pocieta i za bugowana. Chociazby swiadczy o tym to, ze podczas meczu raz mi sie wgrały tylko tekstury fryzur i po boisku latały duszki i grałem samymi czuprynami xDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Solid ma racje... Ogólnie gierka jest miodna dawno tak przy demku się nie ubawiłem. A skoro to jakaś wczesna wersja to nie mamy się czym martwić panowie z Konami raczej nas nie zawiodą :) Ps: Wie ktoś przypuszczalnie jaka będzie cena gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Ps: Wie ktoś przypuszczalnie jaka będzie cena gry ?W Ultimie mozna juz zamowic za 129.90PLN --> http://www.ultima.pl/Pro_Evolution_Soccer_...ngielska/i5017/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 czy w poprzednich czesciach byly rozdawane karteczki za wymuszanie faulu? bo szczerze mowiac nie pamietam a dzisiaj widzialem w demku taka sytuacje jak kumpel gral, komputer dostal zolta za "aktorstwo" w polu karnym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) czy w poprzednich czesciach byly rozdawane karteczki za wymuszanie faulu? bo szczerze mowiac nie pamietam a dzisiaj widzialem w demku taka sytuacje jak kumpel gral, komputer dostal zolta za "aktorstwo" w polu karnym :D hehe takich akcji nie było pare postów wcześniej jest napisane jak i Ty mozesz udawać a to moja brameczka Torresem :D http://pl.youtube.com/watch?v=_6BXIAZvcZU sorry za muze ale tak sie przyzwyczaiłem grać od 3ki :P Edytowane 27 Września 2007 przez Koles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) jeny ludzie, teksty "porazka z nowym pesem" zostawcie do premiery. Mowie Wam ze to wczesna wersja kodu, do tego niezle zabugowana i na moje spro pocięta (nie zdziwie sie jak na PC wyjdzie na DVD9). Wersja pocieta i za bugowana. Chociazby swiadczy o tym to, ze podczas meczu raz mi sie wgrały tylko tekstury fryzur i po boisku latały duszki i grałem samymi czuprynami xDDD Wczesna wersja kodu to jest wtedy kiedy nikt poza pracownikami gry jeszcze nie widzi. Teraz co najwyżej można kod można trochę zoptymizować, ale na rewelację to ja bym nie liczył, bo jak znam życie łatanie kodu zbyt rewelacyjnych zmian nie przynosi. A odnośnie samej rozgrywki... Im dłużej gram w nowego PES'a tym bardziej mnie wciąga. Gdyby jeszcze w tym demie poprawili pracę kamer to by było super. Edytowane 27 Września 2007 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 własnie apropo kamery jak chipek kopnie piłke nawet nie bardzo mocna to kamera nie nadarza za nia... ustawiłem 1014x768 LOW i sie nic nie zatnie ale nie wyglada za ciekawie i tak jak wyzej im dluzej gram tym bardziej mnie wicaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) Takie dwie brameczki. ;] Zanetti Ribery EDIT Dobre porownanie FIFA vs PES. ;] http://www.pcaction.de/?menu=browser&m...1200&page=1 http://www.pcaction.de/?menu=browser&a...image_id=701510 Dla przykladu jak komus nie chce sie klikac w linki: :lol: :lol2: Edytowane 27 Września 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) no i wiadomo cos o jakims patchu na te zakichane 5 minut gry? wreszcie widac wkrety, fifowcy beda wniebowzieci! :lol: ale pole do popisu dla patch maker'ow, masakra bedzie czuje to Edytowane 27 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) Zostaly odblokowane rozdzielczosci. ;] link --> http://rapidshare.com/files/58614720/Patch...0x1024.rar.html Teraz u mnie wyglada tak wybor: Nareszcie moge sobie w natywnej pograc na calym ekranie. :banana: :gitarzysta: I jest inna kamerka imo lepsza. :D Edytowane 27 Września 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 u mnie gra działa dobrze 1024x768, high. Poza framedropami podczas replayow, czym sie najmniej przejałem. Brakuje paru tekstur za bandami reklamowymi no i publicznosc nie czuje czasu - np. w czasie pokazywania spalonych gdy powtorka sie zatrzyma, ci tam ostro skacza i wymaciach!a flagami. Perdółki które moze i nie przeszkadzaja ale natłok tego moze wkurzać. O gameplay sie nie rozpisuje bo juz zostało wszystko powiedziane: zaj.bisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Santi - ta kamera do uzyskania dzieki temu plikowi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Santi - ta kamera do uzyskania dzieki temu plikowi?Tak. ;] Sa tez dwa inne pliki z rozdzialkami, ale ich nie sprawdzalem. http://rapidshare.com/files/58609196/Patch...40x900.rar.html http://www.zshare.net/download/3878696acde823/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 soczysta gierka, sam miód :) a tu moja brameczka ;) bramkarz nawet nie zareagował :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 A jak tą kamere ustawić czy ona automatycznie się ustawia , bo dalej mam tą samą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Wczesna wersja kodu to jest wtedy kiedy nikt poza pracownikami gry jeszcze nie widzi. Teraz co najwyżej można kod można trochę zoptymizować, ale na rewelację to ja bym nie liczył, bo jak znam życie łatanie kodu zbyt rewelacyjnych zmian nie przynosi.Nie wiem co Ci odpowiedzieć. Wiem tylko jedno. Nie jedna była gra czy to na PC czy na chociazby xO, gdzie wersja pełna w porownaniu do dema wydanego kilka tygodni przed premierą to było niebo a ziemia w stosunku do brzydkiej i zabugowanej wersji demonstracyjnej ;] pozostaje miec nadzieje ze bedzie tak samo. Przeciez np. nie wyobrazm sobie by mi pilkarze w fullu tekstury gubili ot tak sobie i same peruki lewitowały po murawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 A jak tą kamere ustawić czy ona automatycznie się ustawia , bo dalej mam tą samą :lol:U mnie ustawila sie automatycznie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) już widze, że nie można oceniac pochopnie, zagrałem kilkanaście meczy i z kazdym podoba mi sie bardziej : ) granie 5 min drazni, trzeba sie strasznie spieszyc ogolnie jest bardzo dobrze ;) Edytowane 27 Września 2007 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) jak komus nie dziala tamten patch z rozdzialka to ... te dzialaja :) http://www.sendspace.com/file/wr9gjf 1280x1024 http://www.sendspace.com/file/a33t32 1440x099 Edytowane 27 Września 2007 przez SlaY3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Znalazłem dzisiaj Time Patchera ;) http://dl.yocksky.com/PES/PES2008_Time_Patch.rar Uruchamiacie gre , wybieracie drużyne i gdy macie to menu gdzie można sobie zmieniać formacje , składy albo zacząć mecz minimalizujecie gre , uruchamiacie patcha ustawiacie sobie ile minut chcecie grać i naciskacie prawy przycisk. Po tym wszystkim minimalizujecie patcha i wracacie do gry. ;) :lol: Edytowane 28 Września 2007 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Do [gluteus maximus] ten patch, bo energia zawodników wciąż ubywa tak jakbyśmy grali mecz 5 minutowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Dziwne bo pisali , że naprawiony jest problem ze staminą ;) Edit Sprawdziłem i stamina jest w porządku ;) Taka mała brameczka :lol: Edytowane 28 Września 2007 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 dziala dziala.... gra sie nawet w fifowatego pesa ale mysle ze full bedzie lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...