Kalafior Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam, Wiem, że temat był poruszany, jednak ostatnie posty sa sprzed roku. Obecnie mam MNC (umowa z firmą tpnets), ale mam straszne problemy. Co chwila mam brak dostępu do netu. Do tego nie chcą zwracać za czas bez sieci. Problemy są mniej więcej od roku ale maj i czerwiec to była poprostu tragedia. Miarka się przebrała. Jaki więc polecacie net w Łodzi? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Heh u mnie to samo w 4web (wspolpracuja z mmc) Od okolo lutego czeste przerwy w dostawie neta itp.. Teraz w czerwcu nie mialem neta nieraz prawie caly tydzien po burzy... 4web mam od 2002 (128kbps lol) i ZAWSZE chodzil lux do tego roku... https://forum.mnc.pl/index.php - Wiecej narzekajacych ;] Dostep tylko z 4web/mmc Ja przechodze z powrotem na GTS multimo 6mbit za 150zl bez limitu ;] 4web dolaczyl do pai [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) ja miałem 2 lata Dialog DSL 1MB i było OK teraz mam Multimedie 2MB i bez problemu Siedze bardzo dużo w necie ... Edytowane 26 Czerwca 2007 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...