Dj. Gargamel Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Jak w temacie mam nowiuska katode chce sie zamienic moze nzajdzie sie chetny mam nadzieje ze zo to ogloszenie mnie nie zabija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 raczej wyladuje zaraz na osla ;) ale po co chcesz wymienic ?? to lepiej juz sobie taka zachowac i dokupic niebiesa , a polaczenie niebieskiej i czerwonej w budzie daje miodny efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a ja wiem czemu chce zamienic :P, bo ta 'czerwona' wcale nie jest czerwona tylko rozowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a ja wiem czemu chce zamienic :P, bo ta 'czerwona' wcale nie jest czerwona tylko rozowa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 To jak to jest z tymi czerwonymi katodami ? bo sam przmierzam sie do kupna takiej właśnie czerwonej katody, tyle ze ona musi byc krwiście czerwona :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a ja wiem czemu chce zamienic :P, bo ta 'czerwona' wcale nie jest czerwona tylko rozowa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No i budę na błękitek alibo i róż :lol: i BARBIE do środeczka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a ja wiem czemu chce zamienic :P, bo ta 'czerwona' wcale nie jest czerwona tylko rozowa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No i budę na błękitek alibo i róż :lol: i BARBIE do środeczka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ROTFL!!! z ta barbie to cool pomysl , jeszcze Kena dolozyc to juz niezly burdel bylby a tak na powazne , to katodki z pctuning.pl podobno zajebiscie daja na czerwono (taki wlasnie krwisty) , ciekaw jestem czy czasem tamta katoda nie byla kupowana od chiefteca bo jakos slabo one daja swiatlo , albo z 4maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a to w 4max i na pctuningu nie sa te same??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a to w 4max i na pctuningu nie sa te same??? W 4MAXie , maja z SunBeam , fajne, ale fucktycznie, czerwona wyglada troche rozowawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a to w 4max i na pctuningu nie sa te same??? W 4MAXie , maja z SunBeam , fajne, ale fucktycznie, czerwona wyglada troche rozowawo. ooo, reed, jak juz jestes :) mam prosbe: rozbież inwerter i daj schemat :P plis to bardzo ważne :) z gory thx :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 moja katoda jest z pctuning a propo co do jej koloru to moze na poczatku jest troche rozowa pozniej sie rozczerwienia zapewniam ze nie zmnieniam jej z powodu "rozowosci: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a to w 4max i na pctuningu nie sa te same??? W 4MAXie , maja z SunBeam , fajne, ale fucktycznie, czerwona wyglada troche rozowawo. ooo, reed, jak juz jestes :) mam prosbe: rozbież inwerter i daj schemat :P plis to bardzo ważne :) z gory thx :P Sorx, nie rozbiore go bo bym musial naklejke zerwac, a wtedy nici z gwaracji :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a to w 4max i na pctuningu nie sa te same??? W 4MAXie , maja z SunBeam , fajne, ale fucktycznie, czerwona wyglada troche rozowawo. Tak wyglada na foto : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a to w 4max i na pctuningu nie sa te same??? W 4MAXie , maja z SunBeam , fajne, ale fucktycznie, czerwona wyglada troche rozowawo. ooo, reed, jak juz jestes :) mam prosbe: rozbież inwerter i daj schemat :P plis to bardzo ważne :) z gory thx :P Sorx, nie rozbiore go bo bym musial naklejke zerwac, a wtedy nici z gwaracji :? no trudno :/ ale kurde, komus juz chyba minela gwarancja???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ja tam nie kupuje neonka bo za drogo w sumie wychodzi i dużo miejsca zajmuje. Ale za to kilka ultra świecących po 3zł za sztuke czyli wezme z 6. A Bruce możesz powiedzieć czy gdzieś sie da kupić sam neon po jakiejśextra okazyjnej cenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ja tam nie kupuje neonka bo za drogo w sumie wychodzi i dużo miejsca zajmuje. Ale za to kilka ultra świecących po 3zł za sztuke czyli wezme z 6. A Bruce możesz powiedzieć czy gdzieś sie da kupić sam neon po jakiejśextra okazyjnej cenie?? na wgk katoda bez inwertrera 50 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja tam nie kupuje neonka bo za drogo w sumie wychodzi i dużo miejsca zajmuje. Ale za to kilka ultra świecących po 3zł za sztuke czyli wezme z 6. A Bruce możesz powiedzieć czy gdzieś sie da kupić sam neon po jakiejśextra okazyjnej cenie?? na wgk katoda bez inwertrera 50 zeta Mozna wiecej katodek do jednego inwertera zapodac ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja tam nie kupuje neonka bo za drogo w sumie wychodzi i dużo miejsca zajmuje. Ale za to kilka ultra świecących po 3zł za sztuke czyli wezme z 6. A Bruce możesz powiedzieć czy gdzieś sie da kupić sam neon po jakiejśextra okazyjnej cenie?? na wgk katoda bez inwertrera 50 zeta Mozna wiecej katodek do jednego inwertera zapodac ? 8O nestety nie mozna - zjara sie inwerter :( szkoda ze nie jestem z wawy , bo bym sobie kupil ze 3 katodki :( moze by ktos kupilby mi ??? i wyslal za zaliczeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 tez tak sobie pomyslalem ze poprosze bruce`a o niebieska katode i podlacza do tego inwertera co mam z czerwona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 brusik lamku a na którym stoisku bo ostatnio oblazłem całą giełdę i nie znalazłem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...