Gość Coccolino_ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Ludzka pomysłowość nie zna granic. Japoński sklep T-Zone zamontował właśnie nowy, olbrzymi dysk twardy w konsoli Sony. Wspomniany przed chwilą sklep słynie z różnego rodzaju przeróbek. Tym razem poszli jednak na całość. Prawie terabajt przestrzeni na dysku robi ogromne wrażenie. Szkoda tylko, że tego typu modyfikacja nie trafi w ręce posiadaczy konsoli. To przeróbka jedyna w swoim rodzaju, która nie będzie sprzedawana. Serwis Kotaku do którego was odsyłamy umieścił parę zdjęć tego "wynalazku" (fotki obejrzycie klikając tutaj). Jest na co popatrzeć. Źródło: Interia Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Coccolino_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Prawie terabajt przestrzeni na dysku robi ogromne wrażenie. Szkoda tylko, że tego typu modyfikacja nie trafi w ręce posiadaczy konsoli. To przeróbka jedyna w swoim rodzaju, która nie będzie sprzedawana. :lol2: :lol2: :lol: :lol: Terabajt=1024gb a nie ~750... :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 prawie 3/4 terabajta i lepiej brzmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 No fajnie , ale co to za osiagniecie jak nawet gwarancji nie tracisz za podlaczenie innego dysku bo Sony w odroznieniu od Microszajsu zrobil konsole otwarta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 No cholerny microsoft dal tylko jeden marny dysk 20GB . Za to do SONY mozesz podpiac 750GB i w koncu ta konsola sie do czegos przyda... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Do tego hub usb, kilka kamerek i robisz domowe centrum monitoringu lodowki xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Domyślam się, że to głównie do filmów Blu Ray bo gier chyba tyle jeszcze nie wyszło żeby to zapełnić <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 A co to sa filmy BR ? Pewnie chodzilo Ci o material HD tylko nie pomyslales zanim napisales posta . Tylko po cholere komu tyle przestrzeni dyskowej to nie mam pojecia , no ale moze sie nie znam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Uczepiliście się tego terabajta. Przecież napisał "prawie". Swoją drogą, że tutaj "prawie robi wielką różnicę". ;) A co do przydatności takiego dysku, to z doświadczenia wiem, że nie ma takiej pojemności dysku, której nie dałoby się wykorzystać. Z takim dyskiem nie będzie potrzeby zabawy z DivXem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Hmm z takim dyskiem to ja bym mógł nagrywać wszystkie cw Frapsem i nie martwić sie o pojemność :). Tylko czy w PS3 można używać Frapsa ? :lol:. Btw jestem ciekaw ceny czegoś takiego, chyba nawet wiem czemu nie bedzie sprzedawana :lol2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 do xbox'a podłączali takie dyski jak ps3 jeszcze w planach nie było. Nie wiem jak tam z 360 ale jak ma 3,5 dysk wsadzony to z wymianą na 750 nie powinno być problemu. no i nie trzeba do japoni jechać, na każdej giełdzie zrobią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 "Prawie" robi wielką różnicę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...