Koko85 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 j/w jest jakis program, bo w sterownikach nie moge znalezc takiej opcji :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Przestawic głosniki/podłączyc odwrotnie kable? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Trudniejsza opcja: przerobić jacka :D W niektórych grach jest taka opcja, a właściwie po co ci ona? Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koko85 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 skomplikowana sytuacja powiedzmy ze mam podlaczone glosniki gdzie jest wszystko dobrze i poprzez przedluzke i rozgaleznik sluchawki i tam sa odwrocone wiec jak chce grac na sluchawkach to chcialbym wlaczyc taka opcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 wina przedłużacza, ja jeszcze nie spotkałem się z takim, który by mi nie zamienił kanałów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 przyłaczam sie do pytania i też mam audigy 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) załóż słuchawki odwrotnie.... albo idź reklamowac ten przedłużacz do tych co Ci go opchnęli Pozdrawiam. Edytowane 19 Czerwca 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koko85 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) zakladam odwrotnie ale uszy bola bo sluchawki sa inaczej wyprofilowane a przedluzacz znajduje sie w obudowie bo to ten co daje jacka na przod obudowy :), w kx jest opcja chyba w sterach na odwrocenie stereo jak to zrobic w na orginalnych ? mozna tez w ffdshow to zrobic bo probowalem ale to meczace :) Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Koko85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja tam mam integre jakąś na ALC655 więc mam takie opcje w oficjalnych sterach realteka ... ale na zdrowy rozum powinno być coś u Creativa jak najbardziej. Szukajcie a znajdziecie ... a może a już nowsze sterowniki to może w nich będzie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 To jak przedłużka ci tak robi to ja polecam dodatkowo jeszcze rozgałęźnik z 1xjack na 2xjack też ci obróci kanały i wtedy się wyrówna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Przecież w oprogramowaniu Creative'a istnieje opcja Swap Channels, chyba że nie działa na innej konfiguracji aniżeli 2.0/2.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Przecież w oprogramowaniu Creative'a istnieje opcja Swap Channels, chyba że nie działa na innej konfiguracji aniżeli 2.0/2.1.w którym "podprogramie" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Audigy 2ZS sprzedałem, więc dokładnie nie pamiętam. Ale zdaje się, że jeśli nie ma :blink: w Speaker Settings, Mixerze to może w THX Console, lub takim małym AudioHQ - nowa wersja chyba nazywa się nieco inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koko85 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 no wlasnie nie bardzo moge w tych opcjach znalezc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgadza się, sorry za wprowadzenie w błąd. Wczoraj bawiłem się Live!-em 5.1 ze sterownikami od A4, oraz na kx'ach. Opcji zmiany prawy/lewy brak. W kx'ach jest tylko zamiana rear/front, więc też lipa. Zdaje się, że po prostu będziesz musiał przerobić wtyczkę. A swoją drogą Creative jak zwykle daje ciała ze sterownikami. Żenada w wykonaniu producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Właśnie przed chwilą bawiłem się opcjami w panelach X-Fi. Okazało się, że w THX Console w zakładce "Channel Assignment" jest opcja Reassingn, dzięki której możemy obrócić Stereo, bądź nawet przestawić Front Speaker, że będzie grał jako Rear Speaker. Wystarczy nacisnąć Reassign i wskazać myszką głośnik, który gra. Nie wiem, jak to jest w Audigy, czy Live 5.1 ale pod X-Fi można zrobić praktycznie wszystko, czego dusza zapragnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...