Willow Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Po skutecznym podkręceniu zapuściłem programik, który obciąża maks procka. Po 3 dniach chodzenia nonstop zasilacz piszczy. Dźwiek jest co najmniej denerwujacy - jak z tym walczyć ? Czy to oznacza że się maks zgrzał i będzie umierał ? Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a masz przypadkiem HuntKeya?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 NIe mam pojęcia co to za cudak, bez naklejek bez znaków szczególnych. Tylko piszczy jak poparzony :( Krzysztof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Też tak mam i to od nowości zasilacza. Zacznij się przejmować gdy po dłuższej pracy zaczyna trochę tłuc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Mialem taki efekt u siebie.Wymontowalem trafo i zalalem zywica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 powinienes pojsc do sklepu i kupic nowy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a moze to dychol - sprawdz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...