Cinek91 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam! Mam zamiar kupić nowe głośniki do kompa. Chcę wydać na to ok. 500 zł. Jaki zestaw 2.1 lub 5.1 polecacie? Głośniki mają służyć głównie do muzyki i gierek ;). Sorry ze w zlym dziale ale dalem posta w dziale audio i nie bylo zbytnio zainteresowania a potrzebuje szybkej odpowiedzi ;]. Mam na oku 2 zestawy. 1. Logitech Z-2300 2.1 2. Creative GigaWorks Pro Gamer G500 5.1 Z góry dzięki z pomoc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drizit Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Jakoś nie widzę tu głośników. A co do sprzętu to Logitech wymiata. Creative coś spuścił z tonu. Wolałem kupić 2.1 Logitecha (dźwięk - bajka...) niż "kiszkę" 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek91 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 OK. A warto dokupić do tego zestawu jakas karte muzyczna? Bo mam zintegrowana na MSI P6N SLI-FI. Jesli warto to jaka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zwykłe Audigy (pełne, nie jakiś kastrat) da ci sporą różnicę - wiem, bo sam się przesiadłem. Koszt >50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2653388 :mur: Po co piszesz w dwóch miejscach? Edytowane 20 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...