(A)rturo Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Ostanio sciagalem cos z cracks.am i zaisnatlowalem przez przypadek jakis gupi applet z tej strony. Za chiny nie moge tego od instalowac. W dodaj/usun jest to ale nie da sie tego odinstalowac. Wyskakuje jakies okineko i trzeba wpisac jakis kod czy cos... Moze ktos mial podobny problem? Tutaj screen: http://olympus.hat.pl/screen.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 hmm... może wpisz w szukaj qgrfpbr i jak znajdzie ten plik to go wypierdziel! ghyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Do dzisiaj miałem podobnie ale wreszcie znalazłem to [ciach] i koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(A)rturo Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 usuwam i tak..ale po restarcie nadal to samo.. jakies dodatkowe menu itd.. chust wie gdzie to siedzi jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 może spróbuj programem ad-aware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(A)rturo Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a do czego to sluzy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 do wywalania właśnie takie syfu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(A)rturo Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Ok niby wywala.. ale po restarcie znowusz sie tworzy. tj. na pcozatku bylo z 60 pliczkow teraz jest jeszcze 4 i co sie wywali to potem powraca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a probowales wpisac ten kod? rozumiesz co tam pisza po angielsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(A)rturo Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 program usuniety. tylko teraz te 4 pliczki jakies... nie mozna tego usunoc.. ad-ware niby usuwa ale po restarcie znofusz sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Jesli to cos samo ci sie uruchamia przy starcie to moze to sie da zablokowac z pozomu msconfig a i rejestr waro by przepatrzec do tego polecam jv16 power tools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Mi sie wpierniczyło dokładnie to samo , już 3 dni temu i za chiny niemoge tego usunąć ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a wejdz start ----> uruchom ----> wpisz "regedit" ----> edytorze rejestru kliknij na Edycja -----> znajdz ----> a tam wpisz "qgrfpbr" i wszystko co znajdzie usun :] pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 tylko uwazaj zebys czegos z systemu nie usunol , bo mozesz zepsuc , a jesli to nie pomoze to ja bym poprostu winde przeinstalowal :] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A co ja sie najadlem strachu przez takie ch[autocenzura]stwo. Raz jakis taki niby crack odpalam, a tu sie pokazuje okienko "starting download" i nic poza tym. byloby wszystko spoko, gdyby to sie dalo jakos zamknac. A tu nic. Alt+F4 nie dziala, nie ma przycisku do zamkniecia, normalnie nic. Cale szczescie, ze przy 86% mi wyskoczylo Zamykanie programu, a przy 94% "Program nie odpowiada". Wywalilem to z dysku tak szybko, jak to bylo mozliwe tylko(czyli zaraz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...