Armo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 http://www.tvn24.pl/-1,1510999,wiadomosc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Może byś tak wysilił się na trochę treści a nie samego linka wklejasz :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) poprawka - już jest ;) www.youtube.pl i to na dodatek od wczoraj... Edytowane 20 Czerwca 2007 przez paweł.s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 W sumie dobrze ze youtube jest po PL ale obczajcie komenty w naszym rodzimymy jezyku. OMFG tylko mi sie ciśnie na język (ciśnie na język ? :lol:) - zero kultury, co zdanie to przekleństwo ;0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Mobilny tez juz jest. Ale biada naszym portfelom jezeli bedziemy z tego korzystac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Fajnie. żeby tylko jeszcze polskie łącza pociągały ten jutup, a nie, trzeba buforować minutę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 djsilence - od 6 lat mam stałe łącze o predkości 1mbit za 40zl. Nie znam nikogo kto ma internet przez który musi buferowac filmiki z tuba. Nie rob z polski afryki ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 mi tam ładnie śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Przez lata siedziałem na osiedlowej sieci która łącznie miała 54MBPS. Rozdawali ludziom bardzo skąpo po 20kb/s co jest żartem. Wszystkie inne sieci (vectra, monitorek itp) zostały wchłonięte przez lokalnego monopoliste, a dawały ile tylko mogły - nawet 180kb/s. Mam nadzieję, że przez te 3 lata odkąd mnie nie ma, generalnie net przyspieszył. Weźcie też pod uwagę, że to jest PPC gdzie każdy z nas cuduje jak mieć jak najszybszy net. Zwykły śmiertelnik nie poużywa sobie ot tak youtube, bo wszystko będzie musiał buforować. Tak wogóle, to muszę wyrazić swój zawód youtubem bo odkąd przejął go google to transfery spadły strasznie a niektóre klipy wogóle się nie zaczynają buforować. Przeskoczyłem na stage6.divx.com polecam btw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 W stage6.divx.com najlepsze jest to, że można ściągać wszystkie filmiki w normalnej jakości i w normalnym formacie ;] Tak BTW coś ostatnio czytałem, że się mają zabierać po napisach za polskie serwisy z filmikami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 YouTube jest popularny i w tym jest jego siła i moc. Dobrze że będzie w każdym języku i na całym świecie z wyjątkiem komunistycznej Korei :) <happy panda> Krzywy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 w koncu gogle powered... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...