sbchp250 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Szukam wentyla 60x60x15 do mego kompa bo w tym juz łozysko pada i chodzi komp jak traktor. Nie liczy sie cisza, a wydajność, poniewaz wentyl pracuje w trudnych warunkach (zasłoniety zasilaczem ktory jest usytowany pionowo - odstep od wentyla to ok 3mm).\ Obszukalem okoliczne sklepy komputerowe i neta i nie nieznalazłem <_< Prosze o jakies namiary... Pozdrawiam. Edytowane 20 Czerwca 2007 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 1. nie ten dział chłopie 2.http://allegro.pl/45909_60x60_mm.html?order=t&view=gtext 3.60mm i wydajność lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taimons Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) trochę jest wentylatorów 60 aczkolwiek cudów się nie spodziewaj =P papst qoltec jeszcze jeden qoltec Arni minimalnie mnie wyprzedziłeś =P Edytowane 20 Czerwca 2007 przez taimons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dzieki za linki :) Sorrki, nie wiem jak ja tego szukalem ze nie znalazlem i czemu o allegro nie pomyslalem - zmeczony poprostu jestem. Jak cos: http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...i=167&cat=5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Qolteca lepiej nie - miałem dwa 60mm od nich i klekocą, że hej :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Labovsky ChillFan 6010 :?: Bo jesli tak to maja smutny rozrzut jakosciowy... Taki siedzi u mnie na mostku wraz z gumowymi kolkami i jest ~nieslyszalny na tle reszty osiemdziesiatek [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Labovsky ChillFan 6010 :?: Bo jesli tak to maja smutny rozrzut jakosciowy... Taki siedzi u mnie na mostku wraz z gumowymi kolkami i jest ~nieslyszalny na tle reszty osiemdziesiatek [; Nie, nie :) Ten starszy - SilentLine. Poza tym po zakupie sprawiał wrażenie jakby łopatki mu nożyczkami wycinano - bardzo słabe wykonanie :-| Ale zaraz... to powinno być na odwrót - ChillFan winien hałasować, a SilentLine być cichy. ;) Ten ChillFan to nowa seria, więc może coś poprawili :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...