brunneriusgreyna Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tak jak w tytule od parunastu dni mam zamrożone 750 zł (wiem niewiele) na jakąś sensowną 19 LCD z DVI i to właściwie jedyne kryterium żelazne... Pomóżcie i nie linczujcie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek82 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tak jak w tytule od parunastu dni mam zamrożone 750 zł (wiem niewiele) na jakąś sensowną 19 LCD z DVI i to właściwie jedyne kryterium żelazne... Pomóżcie i nie linczujcie... :) Nie napisałeś do czego ma być używana, czy panorama, czy 5:4 :P Ale przy założeniu, że 5:4, filmy + grafika i do tego gry to http://www.proline.pl/shop.php?prodid=GATEWAY+FPD+1985 będzie chyba najlepszym wyborem, może co prawda troszkę smużyć przy naprawdę szybkich grach, ale matryca pva samsunga to nie w kij dmuchał;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dzięki za rade, myślałem o nim. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...