Songo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witam, mam pytanie czy mój sprzęt będzie chodził na takiej płycie ? Ocz Platinum 2x1Gb 800MHz cl4 C2D e4300 Seagate Barracuda 250gb 16 cache GeForce 7900Gs Be quiet 450W Czy ta płyta jest bardziej dla cztero-jajowców ? Są jakieś problemy z tą płytą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all15 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Temat do zamkniecia bo smiecisz . Wystarczy poszukac zanim zapytasz. Wklej swoje pytanie TUTAJ. A co do pytania to ja mam nizsza wersje ds-4 ale mój kolega ma dq6 i raczej nie mamy z nimi problemów wiec powinno wszystko byc ok i ładnie smigać. To tyle ode mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tylko że od sierpnia 2006 wiecej osob ma tę płytę i dużo mogło się zmienić. A 51 stron przegladac to mam za malo czasu, bo jeszcze dzisiaj mam się na nią zdecydować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 dopóki nie zamkną tego tematu, to powiem ci, że ja ją miałem i poszła na serwis C2D e6420, 2x1GB GoodRam Pro 900+ i płyta uruchamiała się raz na kilkanaście właczeń kompa, dopóki nie uzyłeś przycisku power do wyłączenia kompa, to płyta działała, jeśli to zrobiłeś, umierała i znów męczarnia z jej odpaleniem. Na serwisie mieli to samo, teraz czekam do piatku na decyzje w jej sprawie, ale napewno nie zgodze się, na czekanie 2 tyg na nową (jest takie prawo, że mają dac mi nową, jeśli w ciągu 2 tyg ujawni się usterka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...