Tytus Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Gdzie mozna dostac takie radiatorki (kwadratowe a nie prostokatne jak w Gforsach) bo za cholere nigdzie ich nie moge znalesc :( Oczywiscie wszystko do radka 9500 pro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A nie latwiej zrobic samemu ze starego radiatora od procka?? Brzeszczot w ręke i ogień !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Znajdz stary radiator potnij, zeszlifuj na lustro i przyklej termopoxem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Znajdz stary radiator potnij, zeszlifuj na lustro i przyklej termopoxem :DEwentualnie kropelka po rogach i pasta srebrna w srodku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Znajdz stary radiator potnij, zeszlifuj na lustro i przyklej termopoxem :DEwentualnie kropelka po rogach i pasta srebrna w srodku Ewentualnie tasma termoprzewodzaca, jezeli masz go na gwarancji i nie chcesz jej stracic. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Znajdz stary radiator potnij, zeszlifuj na lustro i przyklej termopoxem :DEwentualnie kropelka po rogach i pasta srebrna w srodku Ewentualnie tasma termoprzewodzaca, jezeli masz go na gwarancji i nie chcesz jej stracic. 8) Jaka najlepiej kupic tasme ? jaka nazwa, symbol i oczywiscie gdzie takie mozna kupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Znajdz stary radiator potnij, zeszlifuj na lustro i przyklej termopoxem :DEwentualnie kropelka po rogach i pasta srebrna w srodku Ewentualnie tasma termoprzewodzaca, jezeli masz go na gwarancji i nie chcesz jej stracic. 8) Jaka najlepiej kupic tasme ? jaka nazwa, symbol i oczywiscie gdzie takie mozna kupic ? Spytaj w 4MAXie czy luzem nie zalatwia, ja mam taka ale z zestawu radiatorow (te co na RAM CU a na grafe ALU) ThermalTake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Moze mam dwie lewe rece, ale nie polecam tego sposob jaki opisal spiderman. Ja tak usilowalem przykleic i mi sie albo pasta albo klej wylal na nozki pamieci no i musialem dac je do servisu, a zapewniam ze bardzo latwo o to. Konkludujac, najlepiej przykleic tasma dwustronna, tyle ze nie wiem gdzie taka kupic, moza ma ktos rade> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 A co myslicie o patencie Maluszka ? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=17566 Tylko moze dac jakies mocniejsze zaciski ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 tez chce tak zamocowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Znajdz stary radiator potnij, zeszlifuj na lustro i przyklej termopoxem :DEwentualnie kropelka po rogach i pasta srebrna w srodku Ewentualnie tasma termoprzewodzaca, jezeli masz go na gwarancji i nie chcesz jej stracic. 8) Tylko gdzie taka dostac, bo jestem zainteresowany??? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jak chcesz koniecznie kupowiac radiatorki to sa TT kosztuja 49zl (razem radiator na RAM). Wszystko jest z miedzi. Przecinasz je na pol. Do tego jak chcesz 1 alfa Gel tniesz na 4 czesci, skladasz a radiatorki przyklejasz np. Glue Gunem (nie stracisz gwarancji). BTW to TT daje jakies firmowe plastry, ale oderwanie ich to juz jest wielka sztuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Moze mam dwie lewe rece, ale nie polecam tego sposob jaki opisal spiderman. Ja tak usilowalem przykleic i mi sie albo pasta albo klej wylal na nozki pamieci no i musialem dac je do servisu, a zapewniam ze bardzo latwo o to. Konkludujac, najlepiej przykleic tasma dwustronna, tyle ze nie wiem gdzie taka kupic, moza ma ktos rade> A ja uważam sposób opisany przez Spidermana za bardzo dobry (sam tak właśnie zrobiłem). Wystarczy trochę "thinking" ;) i po prostu przed przyklejeniem radiatorków obkleić kartę na około RAM-ów taśmą np. izolacyjną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Tytus - poszukaj w elektronicznych, u mnie na przykład w takim sklepie sprzedają różnych wymiarów "jeżyki" (napewno coż byś dobrał) tyle że aluminiowe - miedzianych nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...