pAq85 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Witam. Jeden z użytkowników tego forum przysłał mi maila z kilkoma uwagami i zaproponował aby również w tym dziale poprosić innych użytkowników o opinie i sugestie. PCUnited istnieje od prawie dwóch lat, jednak od kilku dni pracuje na własnym systemie (wcześniej PHP-Nuke). Chciałbym usłyszeć wasze opinie na temat nowej (będącej jeszcze w trakcie tworzenia) odsłony. Niestety całkowita zmiana grafiki raczej nie wchodzi w grę :D ;) (to tak z wyprzedzeniem :D ) Czy rozmieszczenie elementów Wam się podoba, czy newsy są czytelne itp. ? Pozdrawiam. LINK: PCUnited.info Edytowane 21 Czerwca 2007 przez pAq85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Ciemność, widzę ciemość .. nic nie widzę? :| Gdzie link ? Edytowane 20 Czerwca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) a tak, zapomniałem :) ale był w tytule :) Edytowane 20 Czerwca 2007 przez pAq85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wiesz, jak się zakłada temat tego typu, miło jest dodać linka przekierowującego jeżeli chce sę uzyskać opinie innych osób na temat serwisu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 czerwone podświetlenie linków na czerwonym tle to dobry pomysł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 miło mi poinformowac o tym, że w serwisie jest już ponad 5000 recenzji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Tak mi się dzieje, jak zmienię z białego na czarny - tylko u mnie, czy jakiś błąd ogólny? Edytowane 1 Czerwca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 U mnie też. W ogóle to te pierwsze skórki PCUnited były bez porównania lepsze niż te obecne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Dobry pomysł z bazą recek tylko poprawcie trochę skina bo kuleje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...