pasiasty Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 witam:) jestem nowym użytkownikiem forum. zaraz na początku poruszę temat który mnie bardzo ciekawi mianowicie w jaki sposób mogę sprawdzić częstotliwość swojej pamięci RAM? nie chodzi mi o maxymalne tylko chce dokupić pamięci i nie wiem jaka częstotliwość ma być podana:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 zainstaluj sobie Everest , on ci poda wszystko . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiasty Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 zainstaluj sobie Everest , on ci poda wszystko .zainstalowałem ale podaje mi tylko Pamięć wirtualną, fizyczną, rozmiar pliku wymiany, PAE ale nie częstotliwość:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 CPU-Z wystarczy. Zakladka SPD i bedziesz miec wszystko jak na dloni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jesteś pewien, że sprawdzasz w dobrej zakładce? Zajrzyj np. do Komputer ---> Przetaktowania PC3200 ---> 400 MHz PC 2700 ---> 333 MHz Chyba, że masz DDR2, ale to już patrz analogicznie. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiasty Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jesteś pewien, że sprawdzasz w dobrej zakładce? Zajrzyj np. do Komputer ---> Przetaktowania PC3200 ---> 400 MHz PC 2700 ---> 333 MHz Chyba, że masz DDR2, ale to już patrz analogicznie. :-) nic tu nie pisze może załącze screena ;) a tak wogole to mam DDR2:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Bo trudno przejzec wszystkie zakladki Everesta... Samodzielne myslenie powoli traci na popularnosci widac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiasty Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 już mam:) poprostu miałem wersje Home:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...