P-i-T-E-R Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Cześć, Chciałbym wam przedstawić moją obudowę, która została wykonana w całości z płyt paździerzowych. Pod tym adresem jest jej opis, wraz ze zdjęciami: http://www.moded-kompz.net/?name=Projects&id=12 Proszę o wszelkie uwagi i komentarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Oj fajnie fajnie ....Podoba mi sie ....Pewnie kompa wogole nie slychac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 no super! :) niedosc ze komp estetycznie ulozony to jeszcze podgrzewane biorko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Oj fajnie fajnie ....Podoba mi sie ....Pewnie kompa wogole nie slychac ?? Troche slychac, ale to juz jest taki poziom przy ktorym praca z komputerem to przyjemnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Oj fajnie fajnie ....Podoba mi sie ....Pewnie kompa wogole nie slychac ?? Troche slychac, ale to juz jest taki poziom przy ktorym praca z komputerem to przyjemnosc. Ktoregos dnia wyjalem bebechy z kompa i wlozylem do glebokiej szuflady i przymierzalem sie aby zmajstrowac takie cos jak Ty ...Ale jednak stwiedzilem ze nie po to kupowalem Big Towera i modowalem go aby teraz stal w piwnicy :P...ALe moze kiedys .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ktoregos dnia wyjalem bebechy z kompa i wlozylem do glebokiej szuflady i przymierzalem sie aby zmajstrowac takie cos jak Ty ...Ale jednak stwiedzilem ze nie po to kupowalem Big Towera i modowalem go aby teraz stal w piwnicy :P...ALe moze kiedys .. Moja buda byla stara i nie moglem sie w niej pomiescic, dlatego musialem wykombinowac cos innego. Teraz mam przynajmniej wszystko ladnie schowane i dostep do wnetrza komputera jest wrecz idealny i natychmiastowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Fajny pomysł :D Fajnie by było jakbyś zakrył góre szybą i wstawił katode :P I jeszcze jedno ja na twoim miejscu umieścił bym napędy bliżej siebie np. pod blatem, bo niechciało by mi się tak daeko sięgać ręką :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Pomysł fajny :D Jedyny minusto to, że komp nie jest mobilny- Lan party u kumpla odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Pomysł fajny :D Jedyny minusto to, że komp nie jest mobilny- Lan party u kumpla odpada ale poza tym jest zajebisty!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 plusy : ladne wykonanie estetyka pomysl minusy: brak mobilnosci (chyba ze biurko bedziesz nosil) , co nie daje mozliwosci chodzenia na LAN party :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Fajne, ale malo mobilne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 plusy : ladne wykonanie estetyka pomysl minusy: brak mobilnosci (chyba ze biurko bedziesz nosil) , co nie daje mozliwosci chodzenia na LAN party :( :arrow: zgadzam sie w zupelnosci z wypowiedzia b3t0n. brawo za pomysl :) dla mnie komp. musi byc mobilny, wiec taka modyfikacja odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 co Wy gadacie jaki niemobilny - a moze ma kolka (bo na zdjeciach nie widac) i jest mobilny hihihihi :lol: a na powaznie bardzo fajny pomysl - przypomina mi torche stare maszyny do szycia np Singer - tez byl zdejmowany blat itd (jak czyjas babcia ma stara maszyne to wie o co chodzi) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Na LAN party nie chodze, wiec komputer nie musi byc mobilny. Fajny pomysł :D Fajnie by było jakbyś zakrył góre szybą i wstawił katode Szyba jest w planach i raczej na pewno sie pojawi, a co do katody to tylko jak bede miec kase to sobie zamontuje. I jeszcze jedno ja na twoim miejscu umieścił bym napędy bliżej siebie np. pod blatem, bo niechciało by mi się tak daeko sięgać ręką :P Napedy sa blisko, akurat na wyciagniecie reki wiec nie trzeba daleko siegac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Mod mi się bardzo podoba i jest baaaardzo orginalny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 No jestem pod wrazeniem... nakladu pracy. Ale szczerze? Nie za bardzo mi sie ta obudowa podoba. Za bardzo kanciasta moim zdaniem. Gdyby wierzch byl z plexi, podswietlony czyms jeszcze...(ale to moje dumania tylko) No i fakt ze niezbyt mobilna. Ale- jak na poczatku: Duzy plus za wykonanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 jak dla mnie to naprawde git. gratulacje pomyslu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 mod zarombisty, extra wykonanie i pomysl gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 hehe zajebista :] poprostu super :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Ciesze sie ze wam sie podoba moja "obudowa". Niestety taka obudowa ma jeden wielki minus: komputer sie grzeje. Zaleta zas jest cisza, co prawda nie jest idealna cisza ale o wiele lepiej niz przy zwyklej obudowie. Mozna spokojnie spac przy wlaczonym komputerze. Zaleta jest tez bardzo latwy dostep do wnetrznosci komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Super wypas. Serio. WG mnie pomysl genialny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Gratuluję pomysłu... Całkiem niełze wykonanie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Ja[x]a-- Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Moim zdaniem bardzo ciekawy pomysł. Bardzo pracochłonne, ale wydaje mi się że wysiłek się opłacił. Moim zdanie troszke ciekawiej by wyglądało jak by napędy były w jakiejs przybajerowanej najlepiej przeźroczystej obudowie. Ogólenie cool ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Ładne, ale nie dla mnie, nie można jej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> na LAN party :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 biorko ze zintegrowanym kompem :lol: bardzo mi sie podoba i chetnie bym sam cos takiego zrobil tylko narazie nie mam zamiaru ciac mojego biorka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 A tak na off-topic, to że wokół mnie są same ciecie i ani nikt sobie nie chce zorganizować lan-party! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...