Forest99999 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Mam plyte Ecs k7vta3 v3.1 i procka amd xp 1600+ PALOMINO! Chce podkrecic procka ale mam problem ,poniewaz moj bios niema opcji voltage ! zmienilem biosa na najnowszego i nadal niema tej opcji ! Nieznalazlem tez nic (ani w necie ani w ksiazeczce od plyty ) na temat zmiany napicia poprzez zworki ! Jak podkrecam procka samym zegarem do 140hz na 1700+ to zwiesza mi sie w 3dmarku ! Jesli wie ktos jak zmienic napicie na procku na tej plycie to piszcie smialo :) z gory wielkie thx!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ojej :? Po pierwsze PALOMINO a nie Palmito. Po drugie na ECS'ie napięcia nie zmienisz, chyba że przez bawienie się mostkami. Ale czarno to u Ciebie widzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest99999 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 no mala pomylka 8) ! a nie da sie jakos zworkami na plycie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 na plycie nic nie znajdziesz musisz laczyc mostki na procu zeby zwiekszyc napiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest99999 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 to widze ze czas plyte zmienic :P i tak mam zamiar zmienic kt 333 na 400 i agp x8 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest99999 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a nieda sie jakos tego napiecia jakims progiem podniesc ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 to widze ze czas plyte zmienic :P i tak mam zamiar zmienic kt 333 na 400 i agp x8 8)poczytaj sobie jeszcze trochę na forum i zastanów się czy napewno chcesz KT400 a nie jakąkolwiek NForce2.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 programem tego nie zmienisz, kreslenie nie jest trudne, a co do KT400 to jest spoko,polecam jakiegos ABITA, czy wszyscy musza na tym forum miec EPOX'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest99999 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a ja wybiore ECS bo sa tanie i juz mam druga plyte i nienarzekam ale niestety ta wersja tej plyty ktora mam (3.1) niema opcji Voltage a 5.0 juz ma :( ale i tak jestem zadowolony z ECS! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ja sie nie bede wypowiadal na temat ECS'a mialem tez taka plytke i nie chce jej wiecej widziec na oczy, to jest twoj wybor, czy kiedys pracowales na innym mobo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...