Kaeres Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Technologia jest teraz sercem zainteresowań młodych ludzi, a komórka jest niezbędnym gadżetem. Dodanie telefonów do naszej kolekcji jest naturalnym aktem rozwoju Levi’sa, mającym na celu spełnienie oczekiwań klientów – mówi You Nguyen, wiceprezes do produkcji firmy Levi’s. Źródło: http://komorkomania.pl Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 takkk i teraz niech usiądzie :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Oh yeah Levis pr0 poprostu, już to widzę, spodnie za jedyne 1500 zł a komórka zupełnie gratis :lol2:. W ogóle to wszyscy w tym szale chcą zarobić, jak nie Chińczycy i ich pseudo wynalazki podobne do telefonów znanych marek, to teraz propozycja Levis'a. Ciekaw jestem kto się podejmie tego zadania i czyj ten telefon będzie tak na dobrą sprawę, bo Levis będzie remarkował rzecz jasna ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Hehe, Levi'sy spod Łodzi, komórka z Chin - lans jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Niezła cegła ;) Kwadratysz, praktysz, gut? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Chemik moze nawet mnie na kolanach ;> A wizualnie komorka mi sie podoba, pytanie co w srodku, a o tym news nic nie mowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...