JORDAN 23 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) "Obscure II” to sequel całkiem ciepło przyjętego survival horroru, którego bohaterowie musieli zmagać się z monstrami uwolnionymi przez obłąkanego dyrektora szkoły. Niektórzy uczniowie przeżyli masakrę, więc zadaniem twórców drugiej części „Obscure” jest odmienić ten stan rzeczy, tym razem już na Uniwersytecie Fallcreek. Zacznie się w miarę łagodnie – od tajemniczych, czarnych kwiatów kwitnących na terenie szkoły, a następnie odkrycia zawartej w nich niebezpiecznej substancji wywołującej straszliwie realistyczne wizje, które już wkrótce mają stać się rzeczywistością. Hmmm ..brzmi i zapowiada sie bardzo ciekawie coś w stylu /silent hill + ryszard/ poniżej zdjęcia: http://gry.onet.pl/3147,2,,galeria_detal.html Edytowane 21 Czerwca 2007 przez JORDAN 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jedynki nie jarzę, ale survival horrorów na pc za dużo nie ma więc spox. Resident evil 5 za szybko nie wyjdzie na pieca ( o ile w ogóle) więc mozna będzie pograc w Obscure2. Czekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Właśnie się pojawiło, trzeba oblukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 wyszło też na pc?? bo słyszałem że gierka tylko na ps2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=9137 tak , wyszła tez na pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Jedynki nie jarzę, ale survival horrorów na pc za dużo nie ma więc spox. Resident evil 5 za szybko nie wyjdzie na pieca ( o ile w ogóle) więc mozna będzie pograc w Obscure2. Czekamy 4 nie do końca spełniła moje oczekiwania ,ale i tak była bardzo grywalna. Liczę że wyjdzie na wersje PC. O dziwo nie grałem w pierwszą część tej gry ,a jestem miłośnikiem survival horrorów. Liczę że klimatycznie i grywalnie gra jest na poziomie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamaj Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Utknąłem i liczę na pomoc, może ktoś już przeszedł ten etap. Otóż ze szpitala przerzuciło mnie do akademika i musimy w kilka minut dotrzeć do laski która jest atakowana. No i nie wiem gdzie iść, wszystkie drzwi są zamknięte. Tam jest jakiś balkon i linka ale nic się nie da zrobić. Będę wdzięczny za pomoc. Dokładnie tu utknąłem: A generalnie gierka jest super. W jedynkę grałem i bardzo mi się podobała chociaż była zdecydowanie za krótka. Tutaj wszystko jest podobne, grafika ciut lepsza ale to nadal II liga. Gierka wciąga na maxa, polecam. Edytowane 8 Września 2007 przez mamaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lhorror Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 post stary, ale co mi tam ;) wydaje mi się, że w tym miejscu po prostu musisz przesunąć automat z napojami który blokuje dalszą drogę. zresztą, zainteresowani mogą zerknąć tu: http://twojegry.com.pl/index.php?p=wyswiet...dniki&id=11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 wykopaliska ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...