Skocz do zawartości
JORDAN 23

Obscure 2

Rekomendowane odpowiedzi

"Obscure II” to sequel całkiem ciepło przyjętego survival horroru, którego bohaterowie musieli zmagać się z monstrami uwolnionymi przez obłąkanego dyrektora szkoły. Niektórzy uczniowie przeżyli masakrę, więc zadaniem twórców drugiej części „Obscure” jest odmienić ten stan rzeczy, tym razem już na Uniwersytecie Fallcreek.

Zacznie się w miarę łagodnie – od tajemniczych, czarnych kwiatów kwitnących na terenie szkoły, a następnie odkrycia zawartej w nich niebezpiecznej substancji wywołującej straszliwie realistyczne wizje, które już wkrótce mają stać się rzeczywistością.

Hmmm ..brzmi i zapowiada sie bardzo ciekawie coś w stylu /silent hill + ryszard/

poniżej zdjęcia: http://gry.onet.pl/3147,2,,galeria_detal.html

Edytowane przez JORDAN 23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynki nie jarzę, ale survival horrorów na pc za dużo nie ma więc spox. Resident evil 5 za szybko nie wyjdzie na pieca ( o ile w ogóle) więc mozna będzie pograc w Obscure2. Czekamy

4 nie do końca spełniła moje oczekiwania ,ale i tak była bardzo grywalna. Liczę że wyjdzie na wersje PC.

O dziwo nie grałem w pierwszą część tej gry ,a jestem miłośnikiem survival horrorów. Liczę że klimatycznie i grywalnie gra jest na poziomie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Utknąłem i liczę na pomoc, może ktoś już przeszedł ten etap. Otóż ze szpitala przerzuciło mnie do akademika i musimy w kilka minut dotrzeć do laski która jest atakowana. No i nie wiem gdzie iść, wszystkie drzwi są zamknięte. Tam jest jakiś balkon i linka ale nic się nie da zrobić. Będę wdzięczny za pomoc.

Dokładnie tu utknąłem:

Dołączona grafika

A generalnie gierka jest super. W jedynkę grałem i bardzo mi się podobała chociaż była zdecydowanie za krótka. Tutaj wszystko jest podobne, grafika ciut lepsza ale to nadal II liga. Gierka wciąga na maxa, polecam.

Edytowane przez mamaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post stary, ale co mi tam ;) wydaje mi się, że w tym miejscu po prostu musisz przesunąć automat z napojami który blokuje dalszą drogę. zresztą, zainteresowani mogą zerknąć tu:

http://twojegry.com.pl/index.php?p=wyswiet...dniki&id=11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi