mb_asasello Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam! Pytanie jak w temacie - kto podejmie mi się wycięcia okna w boku obudowy, wstawienia uszczelki, plexi, etc? Obudowa jest taka: http://allegro.pl/item202878340_chieftec_o..._zasilacz_.html Chodzi mi o to, aby ktoś podjął się tego z wzięciem za to odpowiedzialności oraz aby było to zrobione ładnie i "porządnie". Oczywiście wynagrodzenie za tą usługę do uzgodnienia. PS. Z góry dzięki za odpowiedzi "weź narzędzia i zrób to sam". Sprawa jest prosta - już 2-3 okienka w życiu wyciąłem i wiem jak łatwo jest coś spaprać. Dlatego chciałbym aby zrobił mi to ktoś, kto już ma więcej tego typu doświadczeń i komu "ręka nie zadrży". Dzięki i pozdr Kontakt najlepiej na gg: 1325488 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 google.pl :arrow: Slusarz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 A jesteś z Krakowa ? to może coś wymyślimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 wklej jakiś projekt tego okienka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Projektu jeszcze nie mam, ale nie będzie to nic skomplikowanego. Ot jakiś prostokąt z zaokrąglonymi rogami. W krakowie będę na dobre gdzieś od połowy lipca - początku sierpnia. Super by było jakby udało się coś zakombinować. Pozdrawiam Maciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) chlopie idz z tym do jakiegokolwiek zakladu/warsztatu gdzie operuja potrzebnymi tobie narzedziami, jak ladnie zagadasz to wytna ci to za free. przeciez wyciecie takiego prostokatu to 5 min prostej roboty. naprawde nie wiem co tu mozna spaprac, no chyba ze nie umiesz utrzymac wyrzynarki w prostej linij podczas ciecia blachy. Edytowane 22 Czerwca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jak chcesz aby to ladnie zrobili to narysuj to w CADzie albo Corelu i znajdz zaklad ktory tnie laserem/woda i zrobia to na pewno o niebo lepiej niz sam bys to robil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 cad, corel, ciecie laserem/woda i to wszystko po to by wyciac prostokat ktorego brzegi i tak beda zasloniete uszczelka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 cad, corel, ciecie laserem/woda i to wszystko po to by wyciac prostokat ktorego brzegi i tak beda zasloniete uszczelka :lol: Ano właśnie tego chciałem uniknąć, dlatego poprosiłem o pomoc forumowiczów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 gdybym nie jechał 30 to pojąłbym się, ale na ten tydzień mam przewidziane za dużo obowiązków i nie ma szans, no chyba że nie zależy Ci na czasie i zaczekasz do sierpnia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 gdybym nie jechał 30 to pojąłbym się, ale na ten tydzień mam przewidziane za dużo obowiązków i nie ma szans, no chyba że nie zależy Ci na czasie i zaczekasz do sierpnia... Zle mnie zrozumiales. Połowa lipca/początek sierpnia to jest taki +/- orientacyjnie podany czas OD kiedy będę w Krk. Potem już tam będę na stałe. To może w sierpniu sie nam uda jakoś zgadać... Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Cięcie laserem jest wskazane, gdybyś chciał wyciąć jakieś skomplikowane kształty (np. smoka) - mam możliwości techniczne do tego, ale jestem z Kielc. Jak chcesz wyciąć zwykły prostokąt to faktycznie najlepiej iść z 2 piwami do jakiegoś warsztatu, albo sąsiada. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Cięcie laserem jest wskazane, gdybyś chciał wyciąć jakieś skomplikowane kształty (np. smoka) - mam możliwości techniczne do tego, ale jestem z Kielc. Jak chcesz wyciąć zwykły prostokąt to faktycznie najlepiej iść z 2 piwami do jakiegoś warsztatu, albo sąsiada. :) skoro jest taka okazja to może autor pomyśli nad czymś ambitniejszym niż prostokąt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 sześciokąt :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 PelzaK Nie podpuszczaj do postfuckerstwa ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...