acrobat13 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zastanawiam sie nad zakupem tego laptopa. Nigdzie nie moge znalezc jego realnych fotek, tylko te 'sztuczne' obrazki. Doczytalem ze wyglada podobnie jak S96J. Zastanawia mnie jedno.. dlaczego S96J nie ma nigdzie na swojej obudowie umieszczonego loga Asusa? Inne modele sa ladnie oznakowane a tu? Czy sprawa z S96S wyglada tak jak w przypadku S96J ? Bede wdzieczny jesli jakis posiadacz tego lapka umiesci jego fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 bo to nie Asus tylko Asmobile, asus nie "przyznaje" się do tego modelu, i nie honoruje go swoja gwarancja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Przegladalem oferty z allegro, dokladnie pisalo ASUS S96S. Czyli wszystko jasne, dzieki za wyjasnienie. edit Moze to bedzie glupie pytanie, ale dlaczego na allegro sprzedawcy uwazaja to za asusa ? ... Edytowane 21 Czerwca 2007 przez acrobat13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Bo to jest tak jakby Asus ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Poza tym Asus ma już wyrobioną markę. Dlatego część sprzedawców podszywa się pod nią aby sprzedać jak najwięcej laptopów. Z tymi modelami to jest tak, że gwarancje realizuje sprzedawca, więc trzeba uważać gdzie się kupuje bo potem mogą być problemy z realizacją gwarancji (mowa oczywiście o kadłubkach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 acrobat13 ja mam real fotki (od sprzedawcy z allegro) S96S bo też zamierzam go kupić. jak coś napisz to wyślę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...