Gosu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam,mam następujący problem,w kompie siostry nagle coś zaczęło się walić (ten z podpisu nizej)jakieś dziwne restarty,albo nie możliwośc włączenia kompa. Wziałem swój zasilacz żeby sprawdzić czy to zasiłacz powoduje resy/zacięcia itp i na moim było to samo,kompa wyczyscilem z kurzu(czesto to robie) chodzi na ustawieniach default,robiłem co moglem ale niestey restarty i problemy są nadal,czy to mozliwe ze np procek pada i tak się dzieje?Czy to raczej coś z płytą główną?Mozę pamięci? Za tydzien ma wpasć kumpel z podobnym sprzętem(płyta,procek,grafa,i ram te same) i posprawdzam części,ale no kurde przychodzi komuś z Was coś do głowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Sprawdź czy żaden kondensator nie jest spuchnięty czy też czy się nie wylał, jeśli tak to będzie tego wina. Edytowane 21 Czerwca 2007 przez -=Qroń=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Nagle???? A dokładniej? Po czym się tak stało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sprawdź pamięci memtestem do tego może temp są wysokie? Jakiś wentylator przestał działać albo "cóś". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...