Skocz do zawartości
qqrydza

Race Caterham

Rekomendowane odpowiedzi

Oj qqrydza ;) jesteś w niewiedzy :P to jest dodatek do Race, który jest jaki jest :/ SimBin powoli schodzi na psy głównie chodzi o to, że szyfrują pliki i nie można robić modów, zmieniać czegokolwiek :| Nawet pod ligę.... Do rf'a jest mod ETCC (vide WTCC), tak samo jak Caterham, który z pluginem real FFB bije 1000000000x ten dodatek simbina. Tutaj link.

@btw widze, że przejąłeś pałeczke od Nierealnego (a może nawiedzonego :P), który zakłada topici jak popadnie... Nie masz innego zajęcia ? :)

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty @Ojejku tak simy wymiatasz, a w TDU grałeś? No chętnie bym z Tobą pojeździł... a może już jeździłem.

Co do @qqrydzy to mimo wszystko ja np. nie wiedziałem, że wyszedł jakiś dodatek do Race i bardzo chętnie go teraz potestuje :) Chwilowo właśnie przechodzę zauroczenie Caterhamami.

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej przecież nie atakowałem na qqrydze hehe, tylko napisałem, że to dodatek i wyjaśniłem co nie co ;). Dobrze, że qqrydza topic założył i nie mam mu za to za złe :P. A z pałeczką nawiązywałem do tego, że qqrydza zakładał ostatnio dużo topiców, co nie znaczy, że to jest złe!

@LCC wymiatam ? chyba, że użyłeś tego określenia w sensie "gram"/"jeżdże" to tak gram i jeżdże. Zapraszam na treningi na PRS :). W tdu nie gram, dlaczego wiadomo. Jeżeli piszesz, że wymiatam bo mam dobre czasy, to niestety Cię zdziwie ;) bo są dużo lepsi ode mnie :P tzw alieni ;] jak choćby Karaś [;.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej przecież nie atakowałem na qqrydze hehe, tylko napisałem, że to dodatek i wyjaśniłem co nie co ;). Dobrze, że qqrydza topic założył i nie mam mu za to za złe :P. A z pałeczką nawiązywałem do tego, że qqrydza zakładał ostatnio dużo topiców, co nie znaczy, że to jest złe!

@LCC wymiatam ? chyba, że użyłeś tego określenia w sensie "gram"/"jeżdże" to tak gram i jeżdże. Zapraszam na treningi na PRS :). W tdu nie gram, dlaczego wiadomo. Jeżeli piszesz, że wymiatam bo mam dobre czasy, to niestety Cię zdziwie ;) bo są dużo lepsi ode mnie :P tzw alieni ;] jak choćby Karaś [;.

Luzik, chciałem Cię przestraszyć trochę uuuuu :)

Co do PRS to zarejestrowałem się na forum i raz z Wami jeździłem na GTR2 ale myśl o takich alienach mnie odrzuca. Nie mam zbytnio czasu na takie poświęcenie :)

Np. w TDU Caterhamem jeździ się superancko, bardzo sterowny, może czasem aż nadto, dobre osiągi i co najważniejsze to taki nietypowy roadster, gdzie wszystko mamy z przodu. A tutaj w Simie mamy takie coś w stylu pro więc dla mnie bomba :)

Kup sobie TDU, naprawdę warto, będziesz miał taką odskocznię, a zabawa jest nie do opisania... no chyba, że nas nie lubisz ;)

Natomiast jeśli chodzi o @qqrydzę to rzeczywiście ostatnio zakłada tematy jak "szalony wąż" - tak samo jak jeździ w TDU ;)

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam Sewer, ja lubie simracing, a zagralbym w TDU, dlaczego? Otoz sa tam wozy jakich nie uswiadcze w GTR2, rFactor itd., mowie o Enzo, Koenigsegg itd. Dlatego z checia zagram w TDU mimo, ze ostatnio smigam sobie w GTL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to była ironia? :)

Nie sarkazm... nie mogę wejść na ten serwis kapisz. Też nie mogę się dostać na no-grip. Coś serwisy padły czy jak mam coś zrypane.

P.S. Czy Wam te simy dyńki przepaliły czy jak?!

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Nie sarkazm... nie mogę wejść na ten serwis kapisz. Też nie mogę się dostać na no-grip. Coś serwisy padły czy jak mam coś zrypane.

P.S. Czy Wam te simy dyńki przepaliły czy jak?!

nie nie ja mam przepaloną od czego innego ;p też gram w simy ale bez przesady nie prawie ludziom kazań w co mają grać a w co nie problemów ze zrozumieniem innych nie mam więc rozumiem, że nie każdy musi pocić ręce grając w GTL i jeździć 3h treningu by wygrać jakiś wyścig w GTR. Dzięki TDU świetnie się można wczuć w jazdę ekskluzywnymi samochodami a cruising z chłopakami to sedno tej gry włączasz sobie muzykę jaką lubisz bierzesz samochodzik i jedziesz z chłopakami żartując na TSie :wink:

Co do dodatku to jest on limitowany czasowo za darmo "For this week only, June 18-22, current owners of RACE can download the full version of RACE: CATERHAM for free. After the special promotion ends on June 22, the Caterham Expansion will be available for purchase on Steam (www.steampowered.com) for $4.95"

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki TDU świetnie się można wczuć w jazdę ekskluzywnymi samochodami a cruising z chłopakami to sedno tej gry włączasz sobie muzykę jaką lubisz bierzesz samochodzik i jedziesz z chłopakami żartując na TSie :wink:

Słuchajcie go simloki :) on Wie co mówi :)

Co do dodatku to jest on limitowany czasowo za darmo "For this week only, June 18-22, current owners of RACE can download the full version of RACE: CATERHAM for free. After the special promotion ends on June 22, the Caterham Expansion will be available for purchase on Steam (www.steampowered.com) for $4.95"

Eeee, to już wolę sobie pośmiagć w TDU. Tam przynajmniej można sobie przy okazji pooglądać laski za kółkiem, a nie spoconych facetów.

Już działa, nie wiem dlaczego ale ich serwy nie lubią proxy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi