flor3k Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Mam zamiar wymienić sobie procesor,pamięci ram, kartę graficzną oraz płytę główną. Mam ograniczony budżet (tylko 600zł) :-| Ale mam już wypatrzone coś takiego: Procek AMD Athlon 64 X2 3800+ AM2 Płyta główna Asus M2N-MX oraz Pamięci Ram Goodram DDR2 1024MB 667MHz CL5.0 No i karta graficzna zintegrowana z płytą główną ( tak na początek ) Co myślicie o tym zestawie? Czy taka konfiguracja jest dobra? Pozdrawiam i czekam na wasze opinie i pomysły, z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Płyte weź Biostar TA690G. Integra to 4-ropotokowego X700 od ATI. Procka weź 3600+ Brisbane. Kręcą się wyżej niż Windsor co podałeś. RAM może zostać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor3k Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) chyba tak zrobię i zamówię wszystko w jednym sklepie: Procek Płyta Ramy co Ty na to? Edytowane 22 Czerwca 2007 przez flor3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Wszystko ok tylko dołóż do RAMu do Kingstona 667. Różnica malutka (1zł) a może się okazać że nie bedzie problemu z nimi przy OC:) EDIT Podaj jaką masz zasiłke. Bo może okazać się że też do wymiany. Edytowane 22 Czerwca 2007 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 ostrzegam, że Biostara w znaku , ani nigdzie indziej nie uświadczysz. Polecam Gigabyte, ten sam chipset, końcówka nazwy S3H czy jakoś tak :P Jest o niej temat, jeden kolega ją testuje. Jest w pełnym ATX jakby co :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...