Abram Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kupilem jakis czas temu dysk wyzej nadmieniony i wszystko bylo ok, przenioslem sobie na niego wszystkie dane i śmigał bez problemu, do wczoraj, po podłączeniu go do laptopa nie wyświetliła sie ikonka WD i nazwa dysku MyBook tylko Dysk Lokalny (I) i kiedy klikam na tą ikonke wyskakuje mi komunikat że dysk nie jest sformatowany, czy chce to zrobic teraz... Co sie moglo stac? jezeli padł dysk, duzo duzo danych pojdzie sie j**** :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ściągnąłem program do odzyskiwania plików i wszystko jest na dysku tak jak bylo (dzieki bogu :) ) i teraz zadaje sobie pytanie czy to moze jest wina boot sectora?? moze cos spierdzieliłem przez wyciaganie wtyczki bez bezpiecznego usunięcia?? moze macie jakis program do naprawienia tego? Sprawę załatwił Partition Table Doctor, naprawił boot sector i wszystko śmiga tak jak wczesniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...