ChomiK Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 mam zamiar qpic pamieci DDR333 i w zwiazku z tym stawiam pytanie: czy warto doplacic te 50-60pln za modul 256Mb Infineona.Czy w zamian za to moge oczekiwac ze te pamieci wytrzymaja takty wyzsze niz 166Mhz w stosunku do pamieci NoName ??? z goory wielkie dzieki! - pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 tak :) infineon roxx :P tylko sprawdz jaki cl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 No tak Infineon jest GIT !!! Chyba że trafisz coś dobrego w no-name ja jakiś czas temu trafiłem na Seitec'a i naprawdę byłem zadowolony ale nigdy nie masz pewności jakie kości Ci wepchną, a na Infineonie się nie zawiedziesz :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 warto warto, :D z tymi noname to nigdy nic niewiadomo moze ci sie trafic zajebista kosc ale rownie dobrze moze ci sie trafic guwno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 infineon warto dokładać do tego typu pamieci masz 100% pewności że są to infineony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 infineon dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 a ja kupiłem ostatnio na uzytek 256 jakiejś firmy trzy literowej niewiem co to ale napisane made in germany i biega z 266 na 336[+2 mhz zawyzenia solteka] i maxymalnie krótkich timingach oczywiscie cl2, poczatkowo sie bałem ze mi pójdzie z dymem ale jak narazie w granicach 42 stopni jest ram :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 :arrow: nie wiecie gdzie mozna dostac infineon'y na slasku, ewentualnie w necie (o barwkompie wiem)? z gory dzieki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 www.sirius.pl www.komputronik.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 www.sirius.pl :arrow: gdzie w sirius'ie masz infineon'y? rozmawialem jakis czas temu z jednym ze sprzedawcow siriusa i powiedzial mi, ze maja pamieci no name i kingston. mi konkretnie rozchodzi sie o infineon'y, a nie o kingstony na kosciach infineon'a. P.S. czy elixir'y mozna nazwac pamieciami no name. ja poprosilem w siriusie o 256 mb no name i dostalem elixir 256 mb (bylem przejazdem w wadowicach) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 :arrow: nie wiecie gdzie mozna dostac infineon'y na slasku, ewentualnie w necie (o barwkompie wiem)? z gory dzieki za info.www.sklep.gral.pl ale w barwkompie maja taniej, no i jeszcze allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 mam zamiar kupic sobie 512 DDR 333 KINGSTONE, i stego co słyszałem to sa najmocniejsze kosci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 właśnie, a czy ktoś wie, jakie różnice są między Infineon'em, a TwinMOS'ami na M.tec'ach 6,0ns?? Różnica w cenie Infineon - 183zł, TwinMOS - 169zł(oczywiście za kostkę 256MB 333MHz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mam takie infineony i nie narzekam. 190 mhz na timingach turbo. calkiem niezle. :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja bym polecał TwinMos'y ;) Tańsze a moze i lepsze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja bym polecał TwinMos'y ;) Tańsze a moze i lepsze ;) Jak myślicie : które pamięci będą lepsze do o/c : Infineon, TwinMos(obydwie z barwkompu), czy może TakeMs(www.cennikpc.com Wszystkie wymienione to 512MB PC2700 . . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Nio, już do mnie lecą 2 pamiątki 256MB 333Mhz TwinMOS :) :D Jak przyjdą i będe miał EPOX'a 8RDA+, to napisze jak działają(coś koło soboty - niedzieli). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ja planuję zakup 1GB Infineon'ów ;) Jak uzbieram kasę (czytaj posprzedaję to co mam) to będzie dopiero jazda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja planuję zakup 1GB Infineon'ów ;) Jak uzbieram kasę (czytaj posprzedaję to co mam) to będzie dopiero jazda... :arrow: jazde bedziesz mial - i to fajna :) gdzie planujesz je kupic? czy ktos spotkal sie z Infineon'ami na katowickiej gieldzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...