Cinek91 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam! Mam problem z dzwiekiem. System w ogole nie wykrywa karty dzwiekowej. Mam zintegrowana z MSI P6N SLI-FI. Wgrywalem sterowniki juz kilka razy i nic :(. Co robić? Z gory dzieki za pomoc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Sprawdzić, czy karta zintegrowana jest włączona w BIOSie. Wyjąć inne karty dźwiękowe z PC, jeżeli masz takie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek91 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Karta jest włączona w biosie (HD Audio controller- enabled - jesli o to chodzi :P) Zadnej innej karty nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Sprawdź, czy w menadżerze urządzeń masz coś z żółtym wykrzyknikiem. Jeśli tak zainstaluj bezpośrednio sterowniki do urządzenia wskazując folder. To nowa płyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek91 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Tak, plyta jest nowa. W menadzerze urzadzen mam z zoltym wykrzyknikiem tylko MouseCapture(to od myszki jakies gowno :P) i PCI Device. OK. To bylo to PCI Device ;]. Dzieki za pomoc. Dzwiek juz jest ;d Edytowane 22 Czerwca 2007 przez Cinek91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) To PCI device będzie twoją kartą dźwiękową, jeśli nie masz wpiętych żadnych innych urządzeń, też nie zainstalowanych :D No problem :D Edytowane 22 Czerwca 2007 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...