deek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam Mam poważny problem ,a mianowicie czemu nero nie widzi mi nagrywarki i napędu dvd widzi tylko samo IMAGE RECORDER ,przeinstalowywałem już nero tyle razy i nic .Wogóle no moge nic nagrać ,pojawia sie komunikat ze nie moge nagrac i że nero sam wybierze nagrywarke i dalej nic . Zaznaczam mu w opcjach mojego neca a on dalej go nie widzi. Co jest grane ,dawniej na strarym kompie nie mialem takich problemów. pozdrawiam bardzo bym prosił o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) prawdopodobnie twoja wersja nero nie obsluguje twojej nagrywarki... moze jest za stara? jaka to nagrywarka? Edytowane 22 Czerwca 2007 przez jekyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 nie jest za stara bo przedtem działała ,a nagrywarka to nec 2510a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Instalowałeś jakiś inny program do nagrywania? Może jakieś stery ASPI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Moj problem. Winda czesto nie widzi plyt, nero czesto gubi nagrywarke, plyty padaja podczas nagrywania. Postapilem wedlug tej strony. Stery najnowsze adpateca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 ja sie z tym spotkałem 2 razy na 2 kompach, gdzie wcześniej te nagrywarki działały... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Nowy firmware nagrywarki rozwiazal sprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...