Pudi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Tak sobie siedze i czytam co ludzie pisza o podwyzkach cen, przegladam sklepy i chyba naprawde juz sie zaczyna (chyba ze to sami klienci napedzaja te podwyzki) kazdy wie ze tak jest od lat, przynajmniej od jakis 7 jak dobrze pamietam, ze pamieci zawsze ida w gore po wakacjach, mam wlasnie okazje kupic 30 kosci Ballistixa 667Mhz 3-3-3-12 2.2V w cenie 330zl za 2 Gb i ciagle nie wiem czy kliknac BUY :? Co byscie radzili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Podwyżki są stanem dokonanym i ten proceder będzie się poszerzał... Bierz w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 w sklepach widziałem po 245 $ ,ja dostałem swoje z Cruciala za AE i też zastanawiam się czy sprzedać teraz czy poczekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Tak sobie siedze i czytam co ludzie pisza o podwyzkach cen, przegladam sklepy i chyba naprawde juz sie zaczyna (chyba ze to sami klienci napedzaja te podwyzki) kazdy wie ze tak jest od lat, przynajmniej od jakis 7 jak dobrze pamietam, ze pamieci zawsze ida w gore po wakacjach, mam wlasnie okazje kupic 30 kosci Ballistixa 667Mhz 3-3-3-12 2.2V w cenie 330zl za 2 Gb i ciagle nie wiem czy kliknac BUY :? Co byscie radzili ;] Rozumiem, że to sklep w USA ? Kupowałeś już z tamtąd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Rozumiem, że to sklep w USA ? Kupowałeś już z tamtąd ? Nie Anglia, tak kupowalem, a sa jeszcze A-data 2GB DDR-667 Vitesta Extreme Edition 3-4-4-11 przy 1.9V za 300 zl a mam troche kasy i sie wlasnie zastanawiem czy nie wykupic im calego zapasu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Nie Anglia, tak kupowalem, a sa jeszcze A-data 2GB DDR-667 Vitesta Extreme Edition 3-4-4-11 przy 1.9V za 300 zl a mam troche kasy i sie wlasnie zastanawiem czy nie wykupic im calego zapasu ;] A-date bym sobie darował ... jak Anglia to bier :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 A-date bym sobie darował ... jak Anglia to bier :D za ta cene to na bank tzra brac te Cruciale!! :) ile się da ;) A to link chyba do podobnego sklepu w UK z tymi amieciami ale na teraz czyli 11:49 jest juz tylko 12 kitów!! http://www.ebuyer.com/customer/products/in...278&_LOC=UK pzdr Bazi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...