Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Abita KN-9 można spotkać na allegro jeszcze-i w to bym celował albo w DFI na NF4. Co do zasilacza: http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=6802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Troche zmienie: Procesor Plyta Glowna Karta Graficzna Do 4000+ nie warto doplacac. Ta DFI jest lepsza niz ten Abit. A w tym sklepie co podalem 8600gt jest tansza, niz w tym co ty podales ;) Ram jest ok. :) A zasilacz taki - Amacrox WARRIOR 400 WAT Mam nadzieje ze pomoglem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Troche zmienie: Procesor Plyta Glowna Karta Graficzna Do 4000+ nie warto doplacac. Ta DFI jest lepsza niz ten Abit. A w tym sklepie co podalem 8600gt jest tansza, niz w tym co ty podales ;) Ram jest ok. :) A zasilacz taki - Amacrox WARRIOR 400 WAT Mam nadzieje ze pomoglem. ;) Może i grafika tańsza, bo ma słabsze taktowanie ;) A Sonic w tym sklepie co podałeś kosztuje 427zł, czyli jest droższy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Tylko, ze nie oplaca sie doplacac do Sonica ;] To te same karty, tylko ze Sonic ma fabrycznie wyzsze taktowania, co latwo nadrobic (OC) :) Zreszta spytaj sie nawet w temacie o 8600 i to samo ci powiedza. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 I większe chłodzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 No ok, tylko kurde tam trzeba dokonać przedpłaty :/ A ja bym wolał wysyłkę za pobraniem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Oni cie raczej nie oszukaja ;) (Jesli o to chodzi) Zreszta napisz do sklepu i moze sie zgodza, zeby wyslac za pobraniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Generalnie widzę, że ten sam sprzęt mam w www.esc.pl, także tam zamówię, bo i tak RAM stamtąd biorę :) ale mimo wszystko dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...